Philips FB-330


Forrás: 
Saját fotó!
Philips FB-330

Előre elnézést kérek a kép minősége miatt, mivel arra kellett vetemednem, hogy telefonnal fotózzak, ez sajnos látszik is. A lényeg viszont a hangfal. Nemrég..ma... kaptam ezeket a hangfalakat szépen mutatnak, most direkt nem fogom ajnározni mivel ez nem az a kategória. 8 ohm 70-100 watt 18 as bútorlapból készült az előlap viszont 20 as, a doboz kivitel bass-reflex. Dóm magas és közép, a mély szivacs peremes "még egyben van". Viszonylag szépen mutat a titulusához képest... A kinézete nekem tetszik, kulturált és jól illeszkedik a szobához. Karc és kopás mentesen, szépen bútorápolóval áttörölgetve, mint az új. Atesz

DSC00101.JPG

Hello!Örülök neki ,hogy tetszenek.:)

Atesz képe

Üdv!

Én is örülök, hogy örülsz annak, hogy nekem tetszik:)

És tényleg elég pofás dobozok, nem kicsik nem túl nagyok pont elfogadhatóak, a hangba nem megyek bele, mert parázs vita pattanna egyből.

 

Atesz

mekkora a mélyhsz. átmérője?

Atesz képe

Üdv neked is:)

Azt hiszem 16 os de majd lemérem holnap és a leírásában szerepeni fog, ugyan is kifelejtettem ezt a lényeges paraméétert.

Atesz

Van nálam ennek dupla 20-as mélysugárzós 2utas változata is, jelenleg peremezésre vár (a kettő mély között van a dóm magas).

Rendes gumis peremeket kap, aztán jöhet a teszt:)

Elsőre bíztató a megépítése, és az anyag felhasználása.

Ha jól tudom akkor ezek a 900-as széria része.

Philips


Philips 1976-
1970-1979
Philips videó
Találat: 2