Mit, miért, mennyiért? képes kiadvány


Kínál

Lányiné Dr. Garai katalin  1986-os kiadványa az ablakzsiráfhoz hasonló képekkel és méretben mutatja be a gyerekeknek, fiataloknak, hogy mi, mért mennyibe kerül stb.

DSCF0433.JPG
Ár: 
700
Hirdetés lejárta: 
2020-12-31
oldtimer képe

Annál is inkább mert egy portálon, "a piactéren" valaki egy a kukából kiguberált Polimer maradványt akar eladni legalább 3000 forintért, de ha sikerül, akkor villámáron 15 000 forintért is!

 

De az a nem semmi ahogy "tálalja".

 

Azt mondja: Álomszép, meg szobadísznek, és hogy antik, meg ilyesmi. Egy ismerősöm mondása jut eszembe a képét nézve: A legtöbb ember bottal sem nyúl az ilyenhez..... Igen!! Jóllehet egy jóérzésű ember kesztyű nélkül lehet, hogy meg sem fogná az ilyet, de a "hölgy" szobadísznek ajánlja, vagy virágtartónak

 

Nos, asszem egy nagy gyerekkel állunk szembe, és neki való e könyv is.

 

üdv.: oldtimer

Én is találkoztam már pont a v.... án ezzel a felhasználóval, ORWO-

szalagokat hirdetett a hirdetés szövegében pedig leírja hogy ez régi

meg, hogy retro na meg azt, hogy minőségi. És ezért kér el horrorisztikus árakat. Egy, attól mert, hogy valami régi attól még nem biztos, hogy értékes. Kettő, manapság mindent összekapcsolnak a retro szócskával és még mellé odabiggyesztik a régi szócskát is, így jön létre rengeteg olyan hirdetés, hogy: eladó régi retro... Egy-két hónapja megmondta nekem egy öreg Gelkás a vásárban, elég primitív módon,

pont amikor egy Polimer magnószalagot vetten tőle, hogy azért kér darabjáért 250 Ft ot mert külömben senkinek sem kellene, meg azért, hogy ne jöjjön ki potyára a vásárba. (Ez az ő szavaival másképp hangzott, de csak azért, mert úgy be volt rúgva, hogy csoda, hogy tudott magáról. De amikor nincs becsiccsentve akkor sem ad semmit sem drágán!)

 

A "nagy gyerekkel" pedig teljesen egyet értek!- az a baj, hogy az ilyeneknek nincs ítélőképességük, és nincsenek tisztába fogalmakkal, meg hazai fizetésekkel!

 

Üdv.. Tucsi

oldtimer képe

Kár, hogy csak egy könyv van, mert jó lenne párat szétosztani belőle.

Csazo képe

Csazo

Remélem én azért nem nagyon nyomtam fel a könyv árát! Persze a benne levő értékmeghatározások felett lehet eljárt az idő, kellene a mai viszonyokhoz, egyes alap cuccokhoz  is egy aktuális árjegyzék.

Csazo további hirdetési: