A nagyszökés


Forrás: 
Saját
A nagyszökés

A nagyszökés film,saját kedvencem is.

Tudjuk,hogy megtörtént események alapján készült a forghatókönyv. Az utolsó angol katona történetből névszerint Richard Churchill 2019-ben,99éves korában halt meg.Tőle egy idézet: "Lehetsz csendes és tétlen, hogy ne idegesítsd fel a németeket vagy a Gestapót, vagy megpróbálhatod az ellenkezőjét, amitől sokkal jobban fogod érezni magad."

A filmről:A nagy szökés 1963-ban bemutatott amerikai háborús film John Sturges rendezésében. A film cselekménye igaz történeten alapul: egy második világháborús németországi fogolytáborban játszódik. A film érdekessége, hogy a szereplők között egyetlen nő sincs.

Szereplők közül néhány: Steve Mcqeen,Charles Bronson,James Coburn,Richard Attenborough na őt kevesen tudják,hogy szerepelt a filmben.

Kalmopirin képe

a szöveget:

 

A nagy szökés c. film saját kedvencem is.

Tudjuk, hogy megtörtént események alapján készült a forgatókönyv. Az utolsó angol katona történetből név szerint Richard Churchill 2019-ben, 99 éves korában halt meg. Tőle egy idézet: "Lehetsz csendes és tétlen, hogy ne idegesítsd fel a németeket vagy a Gestapót, vagy megpróbálhatod az ellenkezőjét, amitől sokkal jobban fogod érezni magad."

A filmről: A nagy szökés 1963-ban bemutatott amerikai háborús film John Sturges rendezésében. A film cselekménye igaz történeten alapul: egy második világháborús németországi fogolytáborban játszódik. A film érdekessége, hogy a szereplők között egyetlen nő sincs.

Szereplők közül néhány: Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Richard Attenborough. Na, őróla kevesen tudják, hogy szerepelt a filmben.

 

 

:: Kalmopirin

 

Tanulság: Jó ha valaki visszaolvassa amit beírt, vagy legalább ránéz, és akkor nem marad benne temérdek hiba.