Dr Dre: The Cronic albuma


Forrás: 
https://www.xxlmag.com/dr-dre-the-chronic-420-streaming-services/
Dr Dre: The Cronic albuma

Dr Dre: The Cronic albuma

A 90-es évek legsikeresebb albuma volt.

 

https://youtu.be/WFR1iuDr630

 

ÁDY képe

Kértelek már, próbálj meg európai, inkább keleteurópai, akár magyar retrót előtérbe helyezni! Ez az 1992-es cd borító, nem kimondottan retró. Lehet, hogy ez téged érdekel, de itt a közönség nagyrésze azt se tudja ki fia borja. Ez nem egy Skála reklám!!
Ráadásul majd az összes képet valahonnan máshonnan másolod ide. Próbálunk egyediek lenni, hogy régi újságokat szkennelünk, veszünk dolgokat, és azt mutatjuk be, vagy a régi otthoni tárgyainkat tesszük ide fel.
Köszönöm!

Dr Dee képe

 

Maradjunk annyiban, hogy továbbra is az bajod velem , hogy sokat és sok témában  rakok fel. A Retro meghatározása mi is?  Mert ide fel lehet rakni 1999-es dolgokat is. Van is felrakva jópár dolog. Ezt a lemezt sokan hallgatják itthon is  mostanság is. Azt ,hogy mennyi ide járó olvasót  érdekel azt te nagyon is jól látod ha teljes admin jogosultságod van. Tehát a 31 évvel ezelőtti album igen is Retro már. Majd rakok fel saját képet az albumról. Ettől egyedi lesz.

A magyar Retro vonal eddig nem volt kötelező!!! Az oldal több mint a felét le lehetne törölni. Hiszen a Matchboxok , Legok, kvarcjátékok sem magyar ipar műremekei. Kivéve a Made in Hungary Matchboxokat. Abból is van fent itt szerencsére. Rengeteg nyugati termék megtalálható. Nekem is tervben van még rengeteg nyugati termékem fotózásra. Akkor azt mondod most, hogy ne rakják fel ?

Mélységesen csalódtam Kalmopirin hozzászólásban.

ÁDY képe

Folyamatosan csak szembe mész itt mindennel, nem veszed észre? Semmi se jó itt, csak az amit te gondolsz jónak! Nem akarjuk, hogy ide másold az interneten, vagy a facebookon található összes képet!
Nekünk itt már van egy 20 éves múltunk, próbálj meg a szokásaikat tiszteletben tartani. Ha nem megy, tudom javasolni, használd a facebookot, oda azt töltesz amit akarsz. Nem csalódni kell másban, másokban, hanem elgondolkozni, és olyasmit ide rakni, ami inkább a többséget érdekel.

Köszönöm!

Kalmopirin képe

Üdv. ÁDY, mondhatom a számból vetted ki a szót. Nem akartam a "csokifiú" ellenébe beszélni, mert még lett volna aki félre érti/magyarázza a dolgot.

És felőlem aztán mindegy hogy fehér, fekete, kerol, vagy "rézbőrű" az illető, ámde jó, ha ismert személy.

Talán nem véletlen, hogy olyan nagyságok, mint Nat King Cole, vagy Ella Fridgerard, Little Richard, stb. nem lelhetőek fel itt...

Ez mégiscsak egy honi retróoldal és nem nemzetközi sztárparádé a múltból.

 

Ja, és ezt nem vitaindítóként írtam.

 

:: Kalmopirin

Kalmopirin képe

Amikor böngésztem az oldalt sosem jutott eszembe, hogy ez egy kizárólag magyar oldal lenne. És valóban nem az. Mert sok külföldről behozott dolog van itt. Például sok sok magnetofon, lemezjátszó, vagy matchbox, Quartz óra, zsebszámológép.

 

Ám ezek a múltunk részei voltak, és sokan a saját tárgyaik fotóját tették fel.

Ezen felül megfigyelhető az oldal profilja!

 

Van ami belillik, és van ami nem.

 

Csak egy példa. Mondjuk előszednék egy trombitáról készült képet, hogy az egy ismeretlen Afrikai zenész kedvenc hangszere volt.

Retró? Igen.

Ideillik?

Háát, ami azt illeti... Milyen alapon tenném fel? A sajátom? Nem. Emlék fűz hozzá? Nem, mert tegnap találtam a fészbúkon.

Legfeljebb tetszik.

De, ezen az alapon még 3 000 000 másik tárgyról készült képet feltehetnék ide.

Ez van, de nem fontos ezzel egyetérteni.

 

:: Kalmopirin