Panasonic walkman RQ-SX91


Forrás: 
sajat
Panasonic walkman RQ-SX91

Hihetetlen pici, tiszta fém walkman, érdekes nyitással.

pana2.jpg pana3.jpg pana4.jpg pana5.jpg pana6.jpg pana7.jpg

Bár nekem az rq-sx85 jobban bejön a bordázott külsejével ezüst színben meg a távja is jobban kézre áll. De az igazi nagyágyú az Aiwa hs-jx707. A kazetta részét sajnos még nem sikerült meghallgatnom, mert ékszíjat várok hozzá. A rádiója viszont fenomenális, gondolom a kazettás rész is az lesz. Belül is elég brutális. A valaha készült legnagyobb tudásu és bonyolultságú hordozható lejátszó. Az ékszíjcseréhez minimum smd forrasztóállomásnak kell lenned, mikor kinyitottam, nagyon komolyan megijedtem, de végül sikerült abszorválni a feladatot.

Morvay László képe

KEDVES NGA!

Tetszik ez a készülék. Én az első sétálómagnómat 1988.januárjában kaptam,édesanyám hozta az USA-ból,akkor még itthon nemigen lehetett ilyeneket kapni,az is Panasonic volt és rádiós,nyugati hullámsávval.Azt hiszem a Danubius rádió 1986-ban indult meg Bochkor Gábor műsorvezetésével,az FM hullámsávon,persze a többi rádióink még a keleti hullámsávon müködtek. Nos ez a készülék,egészen a 2000-es évek elejéig megvolt,de az utóbbi években már nem használtam. Persze volt discmenem is,az is ujdonság volt a maga korában. De hol vannak azok már? Már mindent a telefonomon hallgatok,már külön,MP3-sem kell,főleg nem walkman meg discman. Nem is hallgatok már CD-t sem,főleg lemezeket,de a magnókazetták is a szekrényben porosodnak,meg a rengeteg videokazetta. Sajnos a készüléket a gyermekeim szétcincálták,többször leesett,összetört igy sajnos ki kellett dobnom igy bemutatni a legnagyobb sajnálatomra nem tudom. A készüléket édesanyám vette Baltimoréban 1987.decemberében a karácsonyi vásáron. Az árára határozottan emlékszem 54$ volt.

Retronómos üdvözlettel:Morvay László

Kalmopirin képe

Hogy fért bele a kazetta?

Aztán, hogy: Milyen lehet a mechanikája? Valamilyen extra lapos motorokkal volt megoldva a meghajtás? Egyáltalában volt benne mechanika?

 

Nos!?

Itt a válaszom az utóbbi kérdésemre :)

 

:: Kalmopirin

 

További képek itt:

Panasonic


panasonic
Találat: 2
walkman


ELTA walkman rádiós
Ismeretlen évjárat
Grundig walkman
Találat: 4
Sony walkman
Találat: 4