Mezőgazdasági kiállítás cigaretta


Forrás: 
lágymányosi dohánygyár cigarettapapirjai
Mezőgazdasági kiállítás cigaretta

lágymányosi dohánygyár cigarettapapirjai

Morvay László képe

Tapasztaltam hogy a feltöltött cigarettapapirjaim frissitésre kerültek. Ki csinálta ezt? És mire jó ez? Kevesebb helyet foglal? Miért szükséges a frissités? Kérem aki csinálta magyarázza el nekem mire jó ez?

Köszönettel:Morvay

ÁDY képe

Kedves László!

 

A könnyebb keresés és az azonos tartalmú képek rátalálása miatt lettek átnevezve (frissítés). Vagy sokszor a kategória nincs kitöltve. Sajnos majdnem az összes képeit át kell nevezni hol azért mert kis betűvel írja a címet van ez előző említett indok miatt.

Remélem nem voltam kioktató, megértését köszönjük!

Morvay László képe

Igen köszönöm. értem. Látom hogy maga ebben a műfajban profi én meg csak most kezdtem. Nekem is nagyon sok ilyen régi dolgom van,de magának több lehet,az én régi ujságjaim nagy része a pincében van helyszüke miatt. Ma is teszek fel jó pár dolgot,ha úgy gondolja frissitse meg. Sajnos az egykor.hu oldalra instrukciói ellenére is képtelen vagyok feltölteni a 800 kb-ot meghaladó lapjaimat. Mindig visszautasitja. Igy marad a retronom. Köszönöm utbaigazitásait el is fogadom,de értse meg hogy nem lehet mindenki olyan profi ebben a műfajban mint Ön!

Igyekezni fogok a továbbiakban hogy ne okozzak problémát!

Tisztelettel: Morvay László

Mezőgazdasági


kiállítás