Pilleszék TamTam Stool szék dobszék - Világoskék - 1978-as


Kínál

Régi retro műanyag pilleszék dobszék tamtam szék homokóra szék.

Világos kék színű (Naptól kissé megfakult), használt, kisebb karcolásokkal (törés, repedés nincs rajta), képen látható állapotban, tökéletesen használható.

Az 1970-1980-as évek ikonikus bútora, ami szinte minden lakásban megtalálható volt, lévén, hogy 1 millió darabban legyártották. Könnyű, szétszedhető, kis helyen elfér, erkélyre ideális, tetejében tárolni lehet apró dolgokat, eszméletlenül lehet rajta dobolni, és 2 db tetővel a lábunkon a szőnyegen csúszkálva simán kiköthetünk a baleseti osztályon : )

Belül a gyártási évszám: 1978

Tervezte: Henri Massonet

Magasság: 40 cm

Átmérő: 30 cm

Súlya: 865 gramm

Univerzális méretű - a termékeim között (hacsak meg nem vették) találhatók hozzá alkatrészek - különböző színű lábak és tetők, ha esetleg valaki össze akarná kombinálni.

 

Retro tárgyak adásvételével foglalkozom, egyéni vállalkozóként minden termékemről számlát adok.

Az ár alkuképes, kérdésre szívesen válaszolok, további képeket tudok küldeni, illetve bármilyen retro tárgyat keresel, írj egy e-mailt - nagy eséllyel megvan, vagy meg tudom szerezni : )

Postázás minden esetben az aktuális postai díjszabás szerint - kérésre üzenetben megírom, hogy pontosan mennyi (csomagautomatába, postára, vagy házhoz tudom küldeni - amit a Vevő választ).

E-mail címem: retronomgabi@gmail.com

DSC08575.JPG
Ár: 
1500
Hirdetés lejárta: 
2018-10-20
DSC08576.JPG DSC08570.JPG DSC08577.JPG

RetronomGabi további hirdetési: