Jogi nyilatkozat


A retronom.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

 

A retronom.hu nem lexikon, az itt található információk nem hitelesítettek, lektorálták a téma szakértői által. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az itt található információk minden esetben rosszak, csak figyelembe kell venni, hogy nyílt szerkesztésű tartalom gyűjtésről van szó.

 

A retronom.hu-nak jogában van a beküldött tartalmakat törölni, módosítani, a hozzászólásokat moderálni, törölni! A moderálásnál webes hozzászólásokra vonatkozó általános irány elvek mentén járunk el. Hozzászólásokban a tartalomtól való eltérésnél (OFF) a retronom.hu-nak jogában van szál megszakításához, az oda nem illő hozzászólás(ok) törléséhez.
A Retro Piacon történt adás-vételekért a retronom.hu nem tud felelőséget válallni.

A Retro Piacon kívüli adás-vétellel kapcsolatos információkat, kereskedelmi vagy szolgáltatási tevékenységet folytató cégek ajánlását a retronom.hu-nak jogában van törölni, a tartalmi szolgáltatás erősíte céljából.

A retronom.hu nem garantálja az itt megjelenő tartalom megőrzését. Üzemzavar, a honlap megszűnése esetén eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a retronom.hu kizárja.

A felhasználói regisztrációt a retronom.hu-nak nem áll módjában törölni.

A retronom.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.