Vízum (Kína)


Forrás: 
Saját
Vízum (Kína)

Kínában kapott vízum

lexipadre képe

Sok fele jártam munkám során/25 ország európában/,de ilyen helyekre nem jutottam el sajnos.Mondjuk Etiópia annyira nem vonzana.Tisztelt Urbán József úr csak nem nagykövet volt?

Urbán József képe

Nem, nem voltam nagykövet, kedves Lexipadre. A munkám (üzleti tevékenységem) kapcsán jutottam el a világ különböző pontjaira. Egyébként Etiópia nagyon érdekes hely, és annak ellenére, hogy a főváros nagy része horpadt bádogtákolmány, a legmodernebb dolgok is jelen vannak. Ami még nagyon érdekes, hogy Addisz Abebea egy 2000 m-es fensíkon található, így a trópusi klíma minden különösebb probléma nélkül elviselhető az közép-európai ember számára. Az etiópiai egy nagyon büszke nép, és gyakran utalnak arra, hogy őket a Biblia is külön említi több helyen.

lexipadre képe

Mint átlagembernek nekem mindig az óriási szegénység/éhinség/jut eszembe Etiópiárol.Lehet a média sugalta ezt.Japánba viszont szivesen elmennék.Egy rokonom járt Yokohamában,nagyon dicsérte.Megfér a technika és a hagyomány együtt.Egyébként én kamionos vagyok,azért jártam sok helyen/de sokat nem láttam sajnos/.Legszebb Norvégia volt,a"fehér éjszakákkal".Üdv lexipadre