Súgó


Hogyan lehet képeket feltölteni?

Regisztráció és belépés után a jobb oldali menü: Küldj be képet.

 

Több kategória is kiválasztható?

Képek feltöltésénél a CTRL (Control) gomb megnyomásával lehet több kategóriát kijelölni (pl. zene és rendezvény).

 

Nem látszik a feltöltött kép!

Sajnos a rendszer nem támogatja a fájlnevekben az ékezetes és speciális karakterek használatát, így ezeket a képeket nem tudja megjeleníteni. Csak az angol ABC kis és nagy betűi ill. két speciális karakter (- _) használható.

 

Elrontottam a feltöltést! Ki tudom törölni?

A felhasználók saját képeiket, írásaikat módosíthatják és törölhetik. Saját képed címére kattintva megjelenik a szerkesztés fül, amiben minden módosítás végre hajtható.

 

 

Általam feltöltött képek hol vannak?

Friss tartalom / Saját tartalom (csak belépés után). Illetve a Felhasználók menüpont alatt a saját nevedre kattintva.

 

Kapcsolatfelvétel a felhasználókkal!

A Retronómon nem nyilvánosak az e-mail címek, de a felhasználók elérhetőek regisztráció után! Kattints a felhasználó nevére és a megjelenő oldalon találsz egy Kapcsolat részt! Ezen keresztül írhatsz a felhasználónak, ha ő az e-mail küldést engedélyezte a Saját adatoknál!

 

Képek beszúrása a Blogba ill. a Fórumba!
Tartalom beküldésénél válaszd ki a Blogot vagy a Fórumot.
A szöveg beviteli rész alatt megjelennek a kis ikonok, melyek közül a fát ábrázolóval szúrhatsz be képet!

Itt a kép interneten található címét kell megadni (Image URL), tehát nem képet töltesz fel!

Pl.: http://www.retronom.hu/files/Picture35.png

Na de honnan tudjuk, mi egy kép címe?

Kiválasztod azt a képet, amit szeretnél beszúrni és jobb egérgombbal való kattintás után a Tulajdonságra (Properties) kattintva előjön a kép címe. (Vagy jobb egérgomb COPY LINK LOCATION. - mozillán)

Ezt a címet kell bemásolni a fás ikonnál megjelenő ablakba! Remélem érthető voltam!

 

Képek beszúrása a Blogba - kép feltöltéssel!
Előfordul, hogy olyan képet szeretnél a Blogba szúrni, ami nincs még fent a neten. Akkor Kép feltöltése! linket használd a szöveg rész alatt.
Egy új ablak ugrik fel, amiben látszanak az eddig feltöltött képeid nevei. Természetesen első használatkor itt semmi nem látszik. A felső ikonok közül válaszd ki a Feltöltés linket. Upload a File-nál töltsd fel a képet és Next alul. Utána megjelennek a kép méretek, ami közül választhatsz. Blogba ideális a mindig_500px_szeles. Next ismét, majd Finish. Ekkor megjelenik egy kód sor. Ez kell innen kimásolni (az ablak bezárható) és beilleszteni a Blogba. A kép csak a beküldés után fog látszani, szerkesztés közben nem. Ismét rákattintva Kép feltöltése! linkre másik kép tölthető fel és már látszani fog az előzőleg feltöltött kép is. A képet kiválasztva pl. új méret is kérhető belőle, ha az előző nagy volt.

 

Keres-Kínál
A retronom.hu alapvetően egy retro adatbázis. Az itt megjelenő dolgok nem eladók, de létrehoztunk egy részt, ahol hirdetésed feladhatod. A Keres-Kínál részen kívül megjelenő adás-vétellel kapcsolatos információkat töröljük!
Hirdetéshez több képet is csatolhatsz az alap képen kívül! A hirdetés beküldése után megjelenik az alábbi szöveg rész a képek csatolásához:

 

Hol érhetem el a saját hirdetéseimet?

A Retro Piac rész alatt találsz két fület - Aktív hirdetéseim és lejárt hirdetéseim - illetve a Saját adatok résznél is megtalálod saját hirdetéseidet. Így a lejárt hirdetéseknél könnyebben modosíthatod a lejárat időpontját.

 

Egyéb probléma esetén!

Elérhetőségünk: info@retronom.hu

Hol találom a hivatkozott Keres-Kínál részt ?

NGA képe
Gotha képe

Miért törlitek a hozzászólást? A linkek miatt?

ÁDY képe

Igen!

 

Kérlek az ilyen típusú linkeket belső levélben küld el légyszi.

 

Gotha képe

ja, ok. nem én hirdettem, csak demonstráltam, hogy hetente tesznek fel a játékból. így most aki kereste nem fogja tudni hol vegyen...

Mivel nem találtam ilyen kitételt a szabályzatban betettem.

ÁDY képe

Nem szeretnénk ingyen reklámozni az aukciós portált.

 

Írd meg neki, hogy a kalapácsos aukciós portálon talál még belőle.

Vagy a nevére kattintva ihatsz neki üzenetet ami  az emailjára megy.

Eladóak a képen látható Capri rádiók.

-6401 típusú OIRT sávos működőképes,

-6401 ST CCIR sávos, sztereo dekóder helye előkészítve, nem szól.

Érd: 0670/638-4573

papo1124 képe

Képfeltöltéskor ezt a szöveget kapom

 

user warning: Unknown column 'extra' in 'field list' query: SELECT cid, filter, style, status, scan, extra FROM spam_custom WHERE status != 0 ORDER BY weight ASC in /data/domains/retronom.hu/web/webroot/retronom.hu/includes/database.mysql.inc on line 174.

 

Tudna nekem segíteni valaki? Már sok képet feltöltöttem, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Próbáltam átméretezni, átnevezni a képeket, de úgy sem volt jó.

Előre is köszönöm !

Sz katalin képe

Üdv. Probalok nemely hirdetovel email kapcsolatot felvenni,de folyton visszadobal a rendszer. Valamint a hirdetesemnel is visszadobalt es mikor mar vgleg elmetnek tünt (gondoltam) sehol nem talalom!!!!

Poker40 képe

Ugyan ez a problémám, megkaptam az érdeklődő levelét, de nem tudok rá válaszolni.....:(

 

Üdv.:

Zsolt

admin képe

Reméljük hamarosan megoldjuk!

admin képe

Kérem próbáljátok meg újra és ha még mindig gond van, írjátok meg pontosan a jelenséget a infokukacretronomponthu címre. köszönöm a segítségeteket.

Dr Dee képe

Üdv

 

Eltünt 3 blog bejegyzésem amit az elmúlt napokban tettem fel! Kėrdésem,hogy miért? Válaszukat előre is köszönöm.

Az oldal fejlesztésével kapcsolatosan ha kapnék önnökhoz egy telefonszámot akkor örülnék.

 

 

 

 

 

 

 

ÁDY képe

Szia Dr Dee!

 

A "blog" törlésre került, mert sima kép volt egy kis szöveggel. Kérlek ezeket képként tölts fel a jövőben is, ne blogként. Nálunk a blog sokkal több képes bejegyzés. Megértésedet köszönjük.

Dr Dee képe

Üdv!

 

Köszönöm a gyors választ. De nem érzem,hogy az általad leírtaknak megfelelt a 3 db "blogom"! Így nem jó érzėsek vannak bennem. Nem az első,hogy töröltétek egy-egy rövidebb blogomat. Azokkal kapcsolatosan eddig nem irtam nektek. Ezek szerint azokat is ezen okokból töröltėtek?

A blogjaim olvasottsága nem volt alacsony. Ha csak a 3 most töröltett nézem egy nap leforgása alatt közel 100-an olvasták. ..... Igen tudomásom van arról,hogy problémátok van az oldallal. Erre is irtam,hogy tudok segítséget nyújtani benne. Kértem,hogy keresetek meg.(nullahathúszkilencnégyhuszonegyháromnyolcvan)

Továbbá régebbi blogjaim között is van amelyhez "csak" ennyit irtam. Sőt van más regisztráltak által közzétett blogok melyekhez semmilyen szöveget nem írnak!

Azok nem kerülnek törlésre!?

Ha esetleg megtudnánk egyezni,hogy a 3 blogomat egybe szerkezte vissza tennétek,már nyugodt lenne a lelkem. Megértéseteket és a szãmomra is pozitív válaszra várva,maradok Tisztelettel Dr Dee

ÁDY képe

Szia Dr Dee!

 

Nem szeretnék vitázni erről, kérlek maradjunk az előző levélben leírtakban.  A blog legyen több fotóval ellátott nagyobb tartalmú bejegyzés. Kivételek természetesen vannak és lesznek is, de ez a retronóm szubjektív döntése, kérlek tartsd tiszteletben. Megértésedet köszönjük, és várjuk a jövőben is a képeidet és a hozzászólásaidat.

"A felső ikonok közül válaszd ki a Feltöltés linket. Upload a File-nál töltsd fel a képet és Next alul. Utána megjelennek a kép méretek, ami közül választhatsz. Blogba ideális a mindig_500px_szeles. Next ismét, majd Finish. Ekkor megjelenik egy kód sor. Ez kell innen kimásolni (az ablak bezárható) és beilleszteni a Blogba." A Finish után az egész ablak bezárodik, nincs semmiféle kód, nem történik az ég világon semmi. És a kép sincs feltöltve. A Program egyszerűen rossz,hibás.

Kalmopirin képe

Nekem sosem volt probléma semmilyen KÉP feltöltéssel ide. Igaz pl. a Chrome böngészővel nem lehet átméretezni a képet.

 

 

Szerintem jól működik. Gondolom a "blognál" is ugyanaz a metódus, vagy nem?

 

Kalmopirin