Coca-Cola


Coca-Cola

Coca-Cola hirdetés

"Megtaláltam az igazit!" :D Emlékszem erre a reklámra :D

még jó hogy emlékszel pár éve volt csak. különben amnéziásnak gondolhatNÓK téged... :)

Hát, 9 év azért elég hosszú idö. :)

Emlékszem erre, pár éve volt. Ez a pár év igy 2009 távlatából is több mint 10. Most érzem azt hogy öregszem.... A kupakok pedig feketék. Talán valamelyik fiókban találnék is pár elfekvőt.

Én 1998ban dolgoztam nekik 1 napot,SiófokonNAPFOGYATKOZÁS napján.MENNYI EMBER MENT ODA!Még a CSEMEGE-méretű (akkor még volt)üzletekben is!Alig raktuk be hűlni feltöltőként a kólákat üditőket,már vették is ki,egyre hátrébb nyúlva...van plakátom akkoriból,mert azokat is raktunk ki,maradt 1-2,vmi olyan hogy TE MEGTALÁLTAD AZ IGAZIT? meg JÁRJ AZ IGAZIVAL! Lehet hogy 1999ben is lehetett 2 ilyen BUGGY-t nyerni. "I'd like to be a king in my buggy..naa na naa nnaa" :-D Annak idején emlékszem megszellőztették később,hogy itthon gyártották ezeket,és 800e FTba kerültek..VWBogarakból lettek készítve...Egy iylen volt egy lánynak Agárdon, a Márvány utcában vagy hol...tengerparti érzések a Velencei-tónál..és a Balatonnál...ja,1999ben a munka után késő este kimentünk a Siófoki volt Szabadstrandra,azt hsizem már akkor "Bícs Háusz"nak hívták...koncertre..csak már elfelejtettem kiknek a koncertje volt...de mekkora élmény vó't..meg a Napfoygatkozás...éjjeli sötétség pár percre...hogy kiáltoztak az emberkék meg megvadultak az állatok...meg néhány őrült motros üveghangon,kemény növénydarabokkal megszaggatva meztelen lábikránkat,túráztatta a motorját... mennyivel több élet volt akkor a Balatonon avgy több közünk volt hozzá...nem is a mai qrmány vot akkor,hanem...találjátok ki.De gondolom emlékeztek...

"Biztos jó munkásember" Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

mobel képe

Ez már nem az első beszólásod ezen az oldalon. Ha ennyire politizálgatni akarsz, akkor azt máshol tegyed. Ez itt egyelőre a béke szigete és jó lenne, ha az is maradna.

NGA képe

Általában a Buggy vw bogárból készült. (kivétel néhány másfajta, de a többség abból)

Mexikóból hoztak be vadonatúj bogarakat, és abból csinálták egy ismerősömék a buggy-kat. Az autó 1.600.000 Ft-ba került, és a csupasz kasznit árulták ki 600.000 Ft-ért utánna. Ha jól emlékszem 8 db készült.