Képek feltöltése a blogokba.


A gond az, hogy a blogokba közvetlenül kép nem tölthető fel, hanem csak link helyezhető el. Ezért - mivel túlzásnak tartottam, hogy ugyanazok a képek előbb a Képek közé kerüljenek, azután a Blogokba is (vagyis duplán szerepeljenek az oldalon), a blogokba szánt képeket külső tárhelyre raktam, és oda készítettem a linkeket.

Viszont most vettem észre, hogy ez a külső tárhely vagy meghibásodott vagy megszünt,  ezért a blogjaim kiüresedtek. (Magyar filmek az '50-es és a '60-as években, Irodalmi folyóiratok, Magyar  együttesek, Magyar filmszínésznők).

Ha lesz időm, akkor majd - duplán - szépen visszapakkolom  a képeket, de a kérdésem: ahogy a Képek közé közvetlenül a retronom.hu szerverére helyezhetők a képek, a blogok képeivel ez nem lehetséges? Egyszerűbb lenne az élet.....

admin képe

De ez nehezebb kérdés, mert itt már szöveg és kép keveredik. Olyan megoldást tudok, hogy képeket feltöltöd a cikkhez (csatoltképek) és linkjeit berakjátok a megfelelő helyre, csak ekkor már a beméretezett képet kell felrakni, nem tud méretezni.