ORISTER 1015 erősítő


Forrás: 
saját
ORISTER 1015 erősítő

Az erősítő kifogástalanul műxik és jelenleg a számítógépem hangosítását végzi 2db VIDEOTON DCR 2020A hangfallal. Alatta egy PIONEER CT-3A magnódeck látható.

Ilyen erősitőm volt nekem is amikor meg vettem a két orion hs 282 hangfalam asztán elkőltőztűnk és a lakás avaton meg kűltem és elaszált és tőbbet nem láttam :( de amugy se egy komoly erősitő

de az a deck komoly pionneer
nekem egy jobb sziriábbol van meg kompleten a egész torony meg a hangfalak

Hogy én ezt hogy elfelejtettem.Volt nekem is ilyen! Kösz, hogy újra láthattam!!!!Feribá

NGA képe

Ez a leghitványabb magnója a pioneernek az egész gyár szégyene. Vacak műanyag mechanika van benne. Nagyon soknak már darabokra tört. Még Csabai Dániel (aki mindent dicsért) is azt irta róla hogy messze elmarad az összes többi deck mögött. Nekem volt ebből pár darabom, mindig belefutottam egybe, odaajándékozták, hála istennek meg tudtam tőlük szabadulni.

Igen, ez nem egy komoly felépítésű erősítő. A legidegesítőbb a bekapcsolása és a pufferkondik feltöltésének "hangja, látványa" a hangszórókon. Műanyag káva, gazember tákolmány.

gti3per888 képe

Na igen, ez melléfogás volt az Orionéknál, nekem is van oriszterem, amikor néha arrébb rakom, hallhatóan nyeklik-nyaklik a műanyag kávája.

vudu képe

A deck mechanikája kiváló állapotban van és ott fém, ahol kell. A gombok műanyag patentos rögzítői viszont szétszedéskor könnyen eltörnek, át fogom alakítani.

 

Ehhez a hitvány Pioneer deck-hez nem tudja valaki, hogy honnan lehet ékszíjat rendelni (lapos fő ékszíj)? Az eredetiből ugyanis gyúrtam egy szép galacsint és kipöcköltem az ablakon. Valahol itt olvastam egy ajánlást, de sehogy sem találom.

 

- vudu -

NGA képe

Egy jó kis cikk róla, érdemes elolvasni (hogy nehogy valaki azt mondja, hogy csak szerintem volt ez eléggé javitásigényes):

 

http://oldradio.tesla.hu/szetszedtem/219pioneer/ct3a.htm

 

Én sajnos megjártam eddig kb 5-6 db-al, pedig ilyen volt az első deckem a fekvő sanyo után. Menő volt a kis kaziablakkal,amiben semmit nem lehetett látni. A Laura Branighan - Self Control nagyopn jól szólt róla, mig ment :-)