Magnetofonszalagok


Forrás: 
saját felvétel
Magnetofonszalagok
DSC_0518.JPG DSC_0519.JPG DSC_0520.JPG DSC_0523.JPG DSC_0527.JPG DSC_0528.JPG DSC_0530.JPG DSC_0526.JPG DSC_0286.JPG
Kalmopirin képe

Érdekes, hogy ilyen Polimer szalagom nekem is van, és egészen normális minőségű szalag van rajta.

Tehát, nem legenda, de ki lehetett olykor - olykor fogni egy - egy használható Polimer szalagot is. Kár, hogy kicsi. Nagyon nevetségesen néz ki a magnón.

 

És ezt merem úgy állítani, hogy épp egy Ø18-as orsóról forog át a másik orsóra egy AGFA PE 39. És a Dél Kaliforniában sohasem esik az eső, c. zeneszám szól :-)

 

 

:: Kalmopirin

Dr Dee képe

Ízlések és pofonok. De a zene amit hallgattál szörnyű,legalább is nekem.

Kalmopirin képe

Bocs, szerintem nem ugyanaz amiről beszélünk.

Én nem valamilyen Gangster Rap-ot hallgattam. Nem a Kaliforniai dögevők gittegyletének zenekarát :-)

 

Ehelyett: Albert hammond - Dél kaliforniában sohasem esik az eső

ez volt, és szerintem ha nem is hosszú ideig, de sláger volt ez a zene, mivel Albert Hammond neve ha le van írva, vagy elhangzik valahol, akkor vagy a Hammond orogna jut eszébe sokaknak, vagy a "It Never Rains in Southern California" c. sláger. No, nem mondom, hogy a Billboard listát vezette, de sokak kedvence, mint pl. ha Gerry Rafferty nevére rákeres valaki, akkor biztosan bejön a Baker Street.

 

:: Kalmopirin

Dr Dee képe

Amit  belinkeltél már jobb mint amit én elsőre megtaláltam zenét.

Ez már számomra is hallgatható.

Az általad lehúzott Gangstar Rap-et sem zeneileg tehetségtelen emberek alkották.Nem a mostani nyenge,digitális vackokra gondolok most. Azért vannak nagy nevek és mára már klasszikussá vált alkotásaik sorra.

 

Kalmopirin képe

Csak mostanság ismerem őket amióta kajaszállító biciglisek a hátukon Bluetooth-os hangszóróval bömböltetnek (menet közben) valamiféle "Neoprimitív" gépzenét, amire valaki "szaval".

Egy szó mint száz, ezekkel engem vallatni lehet még hallótávolságon belül is. (nem szükséges megkötözni a székhez és a fülem közelébe tenni a hangszórót)

 

Esetleg aki erre a "műfaj"(?)-ra azt mondja "ízlések és pofonok..." akkor azt mondom: Lehet, hogy sosem ismerte a zenét?

 

:: Kalmopirin