Vodafone Vitamax Kapszula


Forrás: 
internet
Vodafone Vitamax Kapszula

Vodafone 1999 és a 2000-s évek elején ilyen nagy kapszulákba kínálta a feltöltős telefonokat kettő színbe létezett a kapszula a képen is látható piros illetve fekete színbe volt elérhető ezek a kapszulás telefonok a kapszula tartalma általában eltérővolt telefon modelltől függőt de nekem ilyen piros kapszulába volt az első mobilom ami egy motorola m 3888 telefon volt,ennek a kapszulának a tartalma a következő volt felül  az üveg bura alatt volt a telefon készülék felette a telefonszáma, az alsó részbe a következők voltak akkumulátor töltő dobozba,kezelési út mutató, sim kártya akkumulátor, illetve nekem volt még benne egy vodafone övre húzható mobil táska is,2 évig árulták a készülékeket ilyen kapszula dobozba.

kapszula taska_1.jpg

Végre felkerült egy kapszula. Már régen viszont akartam látni egyet. Osztálytársam adta még anno, mert neki már csak útban volt. Egy ideig őrizgettem, de később kidobtam mert nekem is csak a helyet foglalta. Eredetileg egy v2288-as motorolát rejtett. Kortünet volt a maga idejében.

Atomik képe

ezeket a telefonokat hívták kapszulás készülékeknek :) maga a kapszula tényleg már igazi ritkaságnak számít ,nem úgy mint anno mikor legalábbis mi felénk az utcán voltak el dobálva az üres kapszulák :D