Michael Jackson


Michael Jackson

Érdekes lemezre akadtam a napokban. Ilyet még nem láttam. Kb. 20 év után elővettem és zöld fátyol bukkan elő a lemezen, ami rojtokban már kezd is lejönni. Indiai nyomású, de Magyarországon vettem szerintem annak idején.

 

 Pedig ez egy jó lemez volt!

Az a zöld fólia szerintem Plastool trugymó, amivel valakik valamikor tisztitás vagy megőrzés céljából bekenték. Egyszerűen le kell húzni róla és a lemez máris játszható. Egy időben nagy divat volt, nekem még van is egy kevés belőle. Csak egy érdekesség: 1986, Rostock, NDK. A város lemezboltja előtt türelmesen kigyózó sor, olyan NDK-s módra. Ha sor van, oda be kell állni mert valami érdekes dolgot lehet kapni. Hát Michael Jackson fenti lemezét árulták Amiga kiadványban, a bolt teljes személyzete azt árulta a kizárólag arra váró tömeg számára. Minden lemezt egyenként kibontottak és megvizsgáltak átadás előtt, utólagos reklamáció nem volt. A mai napig meg van és nagyon jól szól, 16 NDK márka volt, ha jól emlékszem, ami igen olcsónak számitott. Másnap már egészen más lemezért álltak sorban, ami szintén egy napig volt kapható.

retronóm képe

A feleségem megjegyezte... látod mire jó a retronóm! Lehúztam a fóliát... és mükszik! Valami rémlik is, hogy egyszer kipróbáltam ezt a szert! Igazából azért volt furcs mert olyan könnyű volt a lemez a többihez képest és azt gondoltam, hogy ez ilyen sz.. anyagból van.

NGA képe

Örökre elment a pop királya. Nagy veszteség ez azoknak akik szerették a zenéjét, maradandót alkotott. Ha nem élt volna, egy nagy űr lenne a zenében, egy korszakot teremtett. Magánélete zűrös volt, de a zenéje után itéljük meg!

Nyugodjon békében!

Én is ma reggel hallottam a rádióban,még azóta sem fogtam fel.Imádtam a zenéit és hihetetlen hogy nincs többé.Mostmár ő is odafent zenél Elvis Presleyvel,John Lennonal,Falcoval,Divine-val és a többi sajnos azóta már halott pályatársasival.Michael Jackson,nyugodj békében!