Balatoni füdőruha divat


Forrás: 
saját családi
Balatoni füdőruha divat
oldtimer képe

Érdekes kép, ahogy ma elképzelem, hogy ilyen ruhában a strandon feltűnnének.

:)

Cirka 95 év múltán

 

üdv.: oldtimer

*

Kalmopirin képe

Bizony az! Ámde amint látom jól szórakozik az Úr mivel e kép 11 éve lett feltéve és senki se szólt hozzá!

Hogy merészelt hozzászólni? :-)

 

Ez már egy elfeledett téma! :-)

 

Kalmopirin

*

oldtimer képe

Már bocsánatot kérek! De ez az oldal is elfeledett, akkor Ön hogy mer hozzászólni bármihez is?

 

üdv.: oldtimer

*

Kalmopirin képe

Kedves Uram! Megkövetem. Nem kötözködésnek szántam amit írtam.

 

Kalmopirin

*

oldtimer képe

Inkább én kérek elnézést, mivel a „smile” elmaradt a soraim végéről.

Különben meg csak másokat idéztem. Vagy inkább karikíroztam?

 

Jó pár éve megfigyeltem ugyanis, hogy ha van valamilyen fórum, akkor (és legyen az bármi) néhány hozzászólás után eldurvul a hangulat.

Volt pl. ahol valmelyik számítógépes programmal kapcsolatban (a működésével/használatával) kapcsolatban nyitott témát valaki, ámde bizonyos odajáró „alakok” közül az egyik belekötött, kiforgatva az általa nem, vagy félreértett mondatát, és jelképesen (szavakkal) elkezdte „ütni” a fejét a fórumnyitónak.

Más esetben durva politizálásba csapott a téma, ami eredetileg semmi közösséget nem mutatott a politkával, ámde sárdobálás lett belőle mégis.

 

Lehangoló!

 

üdv.: oldtimer

Kalmopirin képe

Ja, így már értem.... És valóban lehangoló.

Nem értem a feszültséget, a kritizálást, és az értetlenkedést amit egy-egy leírt mondat kapcsán mutat valaki. Jóllehet újra meg újra elolvashatja és akkor nem kell feszültséget generálni feleslegesen.

 

Kalmopirin

 

u.i.: Nem tudom ki mondta, de igaz: A gondolkodás művészet.

 

Sajnos vannak akik még műkedvelő szinten sem űzik!

Sajnos! :-((

 

oldtimer képe

Nos! Igen!

Van egy olyan mondás is amit egy Erdélyből átjött kollégámtól hallottam jó 10 éve:

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

Valahogy így van, mert azt mondta eredetileg Románul van és úgy jobban kijön, vagyis jobban rímel.

 

üdv.: oldtimer

veroka képe

Ha szabad beleszólnom:

- miért ne lenne szabad, ez egy szabad ország és mindenki azt szól be amit akar
- ha te beleszólhatsz akkor én is elmondom a véleményem
- na ne már, elolvasol valami baromságot és már egyből osztod az észt, pedig fogalmad sincs a témáról
- ez abszolute nem így van, hanem ...
- gondolkodj már egy kicsit, mielőtt...

karikírozást befejezve, szóval nagyon is egyetértek. A mai fórumok sajnos eléggé eldurvultak, de én reménykedem, hogy azok a honfitársaink is megtanulnak majd a nettel és a fórumokkal együtt élni, akiknek jelenleg minden gondolatát lefoglalja a másik "leuralása". Szerintem ehez is fel kell nőni - és vannak akik lassabban érnek. Meg persze vannak olyanok is akiknek nem sikerül.

Aki megérti ezt a szösszenetemet, annak már sikerült.

Kékedi Levente képe

:) Ha szabad ide is hozzáfűznöm néhány gondolatot: Szvsz. túltoljátok picit. Nem szabad ilyesmik miatt duzzogni szerintem. Ha jó időtöltés és szórakozás ez a fajta fórumozás, ne is törödjetek azzal, amit írtam múltkor. ;)

Veroka, az általános tapasztalat szerint a konfliktuskezelés sem igazán megy a magyar fórumokon. Ez nem erőssége a magyaroknak. Szóval itt nem csak "eldurvulásokról" van szó. :)

veroka képe

Hát, a konfliktuskezelés nem megy. Épp erre gondolok az eldurvulásokra célozva. Minek egyáltalán a konfliktus, és miért nem lehet együttműködni? De én ezt a témát már elengedtem - aki ismer, tudja miért.

oldtimer képe

Egyetértek Leventével.

Kár volt már az elején „beszólni”.

Szerencsénkre az „efféle észt osztók” mára „kikoptak” a Retronómról.

 

Kár volt „beszólni” aztán meg törölni az összesen 4 „beszólást” azt a látszatot keltve, hogy az illető ártatlan bárányka és belekötöttek. ;) Aztán meg lehet magarázkodni akármit...

 

Úgy vélem senki sem gondolja komolyan, hogy elküldök egy hozzászólást amiben csak ennyi van: " * " Tehát törölve lett a beírás.

 

üdv.: oldtimer

 

Üdv URAK!



Nos épp pár éve 2017, hogy a kalmopirin kolléga éppen a sportját űzte, ráírt egy teljesen érdektelen kérdést egy feltöltőre, azaz annak a feltöltött témájára. Jeleztem azt, hogy a fórumozó, már rég elhagyta az oldalt, de a saját tapasztalatomat megosztottam, a kérdésével kapcsolatban természetesen.


Erre én kaptam hideget meleget, utána is megint csak egy vagy két év elteltével újra, pusztán kekec stílusban. Kicsit irritáló stílus ez, és nem elegáns csöppet sem, de bemutatkozásnak éppen megfelelő, had engedtessék meg válaszolnom :)



Persze az oldal hozzászólóinak modorát vonta kérdőre egyszer....


érdekes, milyen érdekes, ez akkor normális :)



Egy fórum ilyen.


Másrészt ismét leírom, Klmopirin-nek a VALAKI válaszoltra tett utalás gyanánt, jó szándékkal válaszolt !VALAKI! az oldal hifi csoportjából, nem akárki, az egyik vezér Nick!!!!!!!



Az, hogy tömegével szólsz hozzá mindenféle poszthoz, érdektelenül, értelmetlen sokszor az írásod, ezt nem tudja pl hová tenni Levente, és Péter sem, illetve ÉN...... Egy kérdés legyen egyenes, arra kapsz egyenes választ.




Másodsorban, nem épp csak nekem tűnik fel, hogy egyik pillanatban Oldtimer másik rá következő 2-3 percen belül kalmopirin kolléga ír az oldalra, egy témára....?




Ebben a topikban hogyan működik ez, én régóta, 11 éve itt vagyok az oldalon, de ilyen gyors frissítést, eszmecserét még nem láttam, hogy ilyen hamar lássa egyik fél a másik írását, hacsak!?!? Bár ezen érdekes véletlenen már páran elgondolkoztunk....




Igen, ebben a topikban lévő hozzászólások azok amik nagyon, nagyon hamar jöttek egymás után, ennyi idő alatt meg se lehet írni, kivéve, ha már meg vagyon írva :)



Kár magyarázkodni ..... ide csak a piócás ember tudja a megoldást.....



Üdvözöllek Veróka, rég beszéltünk, remélem minden rendben veled, jó egészséget kívánok neked!


Azóta már 2 gyermekem is született, meg pár csöves erősítő is amit én építettem. Töltök fel lassan más elekroncsöves készülékeket is, illetve mást is:)



Atesz

 

veroka képe

Üdvözöllek,

 

nos igen, régen beszéltünk és köszönöm, minden rendben van. A srácok nálam csak megnőttek, ezen te is túl fogsz esni :)
Az erősítőket majd megkukkolom, bár azt hiszem én már felhagytam velük - sem időm, sem energiám nincs építeni. És talán így van jól, most még elégedetten tudok hátradőlni. Most már csak olvasok, aztán ha megint elfog a láz, akkor bármikor előszedhetem a pákát. Ez (link) mondjuk megmozgatta a fantáziámat, de csak azt.

Kalmopirin képe

A gondolkodás művészet, de van aki ezt már olyan szinten űzi, hogy más(ok) gondolatában olvas. (((legalábbis ő azt hiszi magáról. ám ez nem csoda, amellett hogy hallottam olyan távoli emberről aki a szigetelt 220-as vezetékben az áramot is látja)))

 

Kalmopirin

 

u.i.: Emellett szeret fecsegni, és észt osztani :-))

Ha tévedett és ez kiderült, akkor kimagyarázza.

Az ilyet kerüld, ez a tanácsom Oldtimer.

És ez nem vicc ;)

oldtimer képe

A legelső hozzászólásom a témához: „Érdekes kép”. Ekkor még nem gondoltam, hogy nem csak a kép lesz érdekes, hanem bizonyos események utána is.

Nos! A téma érdekes fordulatot vett. És ma újra rátaláltam erre. Elgondolkodtatott...

 

üdv.: oldtimer