Lemezárugyári játékkonyha


Forrás: 
saját
Lemezárugyári játékkonyha

Lemezkonyha, gyerekjáték. Az időmegjelölésben bizonytalan vagyok, aki tud, kérem, segítsen. Bal felül a konyhabútor hiányzik, a vízmelegítő teteje is megsemmisült. A tepsi eredeti tartozék, a többi edény később került hozzá. Külön tetszik a Wim- és Ultra-tartó a mosogató felett...

Istenem de aranyos!!Úgy játszanék vele...:-)

A hugomnak is volt ilyen! Ha jól emlékszem, akkor középen volt egy csirke(?), amit forgatni lehetett.

Atyavilág!!!!!!!!!!Ilyenem nekem is volt és nagyon szerettem, és tök elfelejtettem, hogy volt ilyen :) Tényleg rémlik valami csirke..Nekem más szinben volt. Kékes, azt hiszem. Mikori lehetett??Hát, úgy '81-82 körül kaphattam..

Gotha képe

fent van eredeti állapotában is...

 

http://retronom.hu/files/images/K%C3%A9p%20158.preview.jpg

 

 

Tényleg igy nézett ki. Mint irtam, nekem nem fehér volt a csempéje, tehát a hátlap,hanem kék, fehér fuga mintázattal. És valami piros is volt az egészben, de arra már nem emlékszem, hogy mi. Lehet a kis fiókok, vagy a fogantyúk. Inkább az utóbbi. NEkem is elrozsdásodott, letört a fogantyú, a boiler...de nagyon szerettem :D Olyan jó, ez igazán kellemes meglepi, mert elég sok játékomra emlékszem a mai napig, sőt sok meg is van, csak amit megevett az idő, az lett kidobva..

Kiss Béla lászló képe

Én kiskoromban szívószálból gáz,-és vízvezetékeket barkácsoltam hozzá, vékony, egyetes vezetékből, zsebtelepből és 3,5V-os izzóból pedig "konyhai világítást" Az oviban volt ilyen, ott bütyköltem:O) Valóban, volt egy rozsdabarna mű-grillcsirke egy forgó tengelyen, középen:O)

Még a nagymamámtól kaptam valamikor ovis korom közepén, egyém modernebb volt a 80-as évek végén, sárgás színű kicsit márványos beütéssel, nagyon tetszett a színe.

Lemezárugyári


játékkonyha