Piko De-Tomaso Mangusta távirányítós autó


Forrás: 
Saját
Piko De-Tomaso Mangusta távirányítós autó

Mindkettő szép állapotú, 1:12-es méretarányú, távirányítós, bowden-kormányzású, nagyon élethű autó. A polc kedvéért a távirányítókat leszereltem, de természetesen bármikor visszaalakíthatók.

kondis képe

nagyon szépek!és jól mutatnak ezen az üvegpolcon!!!!

kondis képe

már elnézést,de itt volt pár hozzászólás!hova tűntek?nem értem miért kell kitörölni a beírásokat!!!??

ÁDY képe

Átkerült a fórumba

így már értem!köszönöm!

zolimobydick képe

Nekem is volt ilyenem. Még mai szemmel is igen igényesnek mondható kidolgozottságú játék. Kiváncsi lennék ma mennyi lehet egy hasonló színvonalú már rádiós autó?

De jó látni!Nekem is volt egy ilyenem,de sajnos már nincs meg.Nagyon szép autó még ma is megállná a helyét a játékboltok polcain.

Kiss Béla lászló képe

Az biztos:O)

Nekem is volt ilyenem. Anyáméktól kaptam, több havi nyaggatás után. Valamikor '77-ben, vagy '78-ban karácsonyra. Egy másik retró témában vették. A Kelenföldi-pályaudvarnál volt a Budai Lottó Áruház. Ott láttam meg és szerelmesedtem belé.

Csak egy kis kiigazítás. A méret aránya nem  1:23, hanem 1:12. Jelenleg is gyűjtök 1:18 méret arányú autókat, bizony a Mangusta még azoknál is nagyobb volt! Volt a PIKO-nak (És nekem is) rendőr Wartburgja, meg FIAT 124 Coupe, tolótetővel. Azok kisebbek voltak, de azok is kb. 1:18, 1:20 méretarányúak lehettek.

Kiss Béla lászló képe

Köszi a kiigazítást, javítottam!