Helia-D testápoló formatervezett üvegben


Forrás: 
saját fotó
Helia-D testápoló formatervezett üvegben

Igényes hazai formatervezés, és igényes hazai kivitelezésű üvegtárgy. Ma már ritkaságnak számít ez az igényesség, azt hiszem.

"A készítmény hatóanyagát a fénytől védő elegáns fekete üvegtégelyt Koplányi Éva üvegtervező terve szerint a Tokodi Üveggyár készítette, a grafika és a doboz Békési Róbert és Pattantyús Miklós grafikusok munkája. A siker nyomán született következő Helia-D fejlesztések – az eredeti romantikus jelleget megőrző – csomagolása a Kövesdi János–Kövesdi László tervezőpáros nevéhez fűződik." http://designterminal.hu/pw/utmutato/kis-magyar-designtoertenet

nem értem
NofreT képe

Lehet, hogy nagyon meleg van, de emlékeim szerint a formatervezéssel kezdtem a címkesort, mert itt ez a lényeg. De minden lehet,és lehet, hogy elrontottam. Aztán megnéztem újra belülről, mert egy másik kategóriába volt sorolva, azt visszaállítottam, és amikor küldeni akartam, a mellékelt kis ábra fogadott. Azért mégis elmentette, mert most jól jelenik meg a kategória.

De hogy kerül oda egy olyan felirat a saját képemhez? Ez valami baki lehet.

még egy, amit nem értek. Lelkiismeretesen rákerestem a Helia-d-re, mielőtt feltöltöttem a két képet. Sem ezt a hirdetést, és főleg ezt az üveget nem láttam. Amit kiadott, az egy csoportkép volt a termékcsaládról, és egy tégely.

Most pedig nem tudom, hogy mit csináljak. Kitöröljem, mert már van belőle fent??

 

Nofre

admin képe

Közben átírtuk a nevét és ebből lett a probléma. Egy időben javítottuk. Ne töröld a képet az infók miatt. Hát a kereső meg ilyen huncut néha:-)

NofreT képe

Köszönöm a választ! Miért kellett átírni? A formatervezéssel kezdtem, és nem ok nélkül, ezért vettem fel az ipar kategóriát is. Abban az időben komoly figyelmet szenteltek az ipari formatevezés szerepének erősítésére. Jól képzett tervezők álltak készenlétben.

 

Nofre

admin képe

Nyugodtan javítsd vissza, ha ezt érzed fontosabbnak. Bocs.

Attól hogy más nevet adsz a képnek akkor is csak ugyan az van rajta.