Body Guard óvszer


Forrás: 
Saját fotó
Body Guard óvszer

Body Guard , - rücskös és sima - condomok , 1995-ből.

Óvszer Óvszer Óvszer
Radios20 képe

Üdv!

 

Valaki birtokában nincs véletlenül Emergé koton?

Valamint Nagyapám azt mesélte, hogy már a 30-as években is volt.

Annak volt valamilyen csomagolása, színre kinézetre milyen lehetett?

Elvileg nekem úgy mesélte, hogy a későbbi Marx-tér, jelenleg Újgyőri-főtér környékén volt egy Bordélyház, és ott a "szolgáltatáshoz" járt.

 

Radios20

Csuby képe

Sajnos nincs  (már elfogyott :-)) )

De emlékszem rá, zöld csomagolásban, és síkporozva volt (púder)

Mozaik szó: Magyar Ruggyanta Gyár.

Ma is létezik a márkanév: http://www.taurus-emerge.com/pages/location/location_hu.html

Radios20 képe

Köszönöm a választ.

Még történet terén jutott eszmbe, a Nagyapám egyik elbeszélése.

Miskolcon a fentebb említett helyen működött egy színvonalas bordély, valamint amikor Kassa visszatért, akkor volt fent. Elbeszélése szerint az volt "a leg gláncosabb kupi" amihez szerencséje volt :-) Lányok táncoltak csupaszon a nyitott ablakokban. Nem lehetett semmi :-)

Mindezek mellett Kassán valamelyik utcában volt valami filmfelvétel, talán Filmhiradót vettek fel. elmondása szerint legalább 4-szer elment a filmfelvevő előtt. Hogy majd a Filmhíradóban megnézi magát Miskolcon XD. De elmondása alapján ahányszor elment előtte azt annyiszor kivághatták, ugyanis nem volt rajta :-)

 

És még egy "bónusz történet"

 

Kassán katonák mesélték neki, de megeskedték, hogy nem reklámozza. Viszont ennyi év távlatából már érdekesség és jó sztori...

 

Nem említette mely településen, de az utca ott úgy nézett ki, hogy Apáca-zárda, mellette lévő épületben szállásolták el a katonákat, az ezt követő épületben pedig kupi működött. A katonák  frontról érkeztek e-helyre. Örültek, az életnek, hogy túlvannak élve ezen is, így este szórakozás után néztek. Viszont mivel már nem csekély mennyiségű szeszesitalt fogyasztotak, így rossz oldalt mászták át a kaszárnya kerítését. Tehát az apáca zárdában értek földet. Az éji sötétben viszont csak alakokat láttak női hangon szólni. Így örömükben széttárták kezüket egy "katona ölelésre" a nővérek meg beléjük dobáltak a fakereszttől kezdve mindent. Némelyik katonát ha utól tudták érni elverték kereszttel meg ami éppen a zárdában akadt.

Másnap sorakozónál cudarul néztek ki. De ők a zárdával meg a nővérekkel még "Istenesen" meg is úszták. A tisztjüket fel akarták kötni, mert berúgott, átment a bordélyba, ott az örömlányok elvették a pénzét, fegyverét, egyenruhályát, majd egy szál rohambiliben kifektették az utcára. Reggel a felettesei így találtak rá. Amint édesdeden horkol a macskakövön egy rohamsisakban, amúgy lejjebb teljesen pucéran :-)

 

Csuby képe

Itt a dobozon lévő logó.

emerge_1.jpg

Radios20 képe

Radios20

 

Köszönöm a képet!

 

Üdvözlettel; Radios20

Klasszikus történet..mennyi ilyen volt :)

Egyébként rossz visszaemlékezni az első óvszerekre...de ez már intim téma XD

Body