Limara dezodor


Forrás: 
100xSzép
Limara dezodor

Az én illatom

Nemtudja valaki hogy hol lehet hozzájutni még a Limarához? Mert én már régóta nemlátom a boltokban:(

SZIA.AZ ÁZSIA CENTERBEN AZ ILLATSZER ÜZLETEKBEN ÉRDEKLŐDJÉL,NEKEM IMPULSET SIKERÜLT VENNI ÉS A LIMARÁRA AZT MONDTÁK,HOGY LESZ.

Szia!
Ha megkérdezhetem, milyen Impulse-okat lehet az Ázsia Centerben kapni? Volt 1-2 kedvenc illatom, nagyon jó lenne, ha valahol hozzájuthatnék még...
Köszönöm, ha válaszolsz!

Szia!Én a La Pantera-t és az Incognito-t vettem,de van még egy fajta a nevét sajnos nem tudom,de barnás piros a flakonja.Ezeket szinte mindegyik illatszeresnél megtalálod.

sziasztok!a barnás flakon neve:magic moschus.impulseből ezeket a 3fajtát lehet csak kapni sajna,pedig nagyon sok jó volt!a limarából márcsak a musk sensation van/világos rózsaszín/.pár éve még a világoskéket is kaptam,már nem. nem adom fel,hátha még valahol kapok egyszer impulsetől a mille fleurt,mythost,a limarától sárga american dream,tropic sky,lila oriental garden!!! Szőkéné Eri

Sárga limara a mindenem de sehol nincs még külföldön sem találok.Aki tud valahol szóljon,légyszí!!!!!!

Én is a sárga limarat szeretem a legjobban,én is szeretném megtudni hol lehet beszerezni,ha valaki tudja!
Elörre is nagyon nagyon köszi!
Zsu

Szia!!Nekem is egyik nagy kedvencem,én utoljára Egerben láttam az egyik százforintosban,de még valamikor tavaly,nem tudom van-e még ott is.

Szia! Én is keresem, kutatom. Csináltam egy nyilvános csoportot a Facen, "Vissza nekünk a Limarát!" címmel. Ha gondolod, csatlakozz, hátha valaki tud infót egy titkos lelőhelyről :) Szép napot!

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a lazacszínű Limara-nak mi volt a neve? Ezen a képen a legfelső deo. Az volt a kedvencem, kb. hetedikes koromban használtam. Tök sajnálom, hogy nem tartottam meg legalább a dobozát, mert nagyon jó volt.

NGA képe

Musk sensation