YAMAHA AX-500 erösitö


Forrás: 
saját
YAMAHA AX-500 erösitö

Egy igazi bevált erölködö az 1989-es évekböl.Teljesitménye:oldalanként:

4 ohm : 120w

forrás :mauritron technical services
USA model:370w
Australian & British model:430w
Other model:220w
teljesitmény felvétellel rendelkezik.

Örülök hogy egy yamaha is képviselteti magát itt az oldalon. Sokan szidják őket hogy mennyire vacakok. Nekem egy rx750-esem van és semmi bajom nincs vele.

Igaz,Én nem olvastam a szidalmakat, DE!!Nekem egy Yamaha Ax-492 sztereó erősítőm és Tx-492 rádió-tunerem van, Kef Cantata hangsugárzókkal hallgatom őket, és semmi bajom velük! Sőt mielőtt ezeket megvettem (11éve),nagyon sok készüléket kipróbáltam (Technics,Videoton,Orion nagytorony,Sony,Denon, stb) és nem csak erősítőket,de a Yamaháktól nem volt szívem megválni! Azóta is tisztességgel végzik a dolgukat! A hangjuk minden eddiginél jobban tetszik (sokáig hallgatható,kellemes,ha kell erőteljes,-rock,jazz,blues zenét hallgatok), és szerintem (és sok ismerős szakember szerint is) jól megépített elektronikák (Pl: Alps potik meg kapcsolók)!
Én nem szoktam szidni senki cuccát, és a márkákkal sem vagyok elfogult, de nekem a Yamaha nagyon bejött, szerintem soha nem adom el őket (mint ahogy a Kef hangfalakat sem)! Már csak azért se mert anyagilag sem tehetem meg hogy 'hájendezzek'!Szóval én boldog vagyok velük, és ez a lényeg!!!

szerintem eki lefikázza a yamahát az tuti hogy valami radiotechnika hangfalat hajt és aszt hiszi az a hifi nem rossz én el is merem de a yamaha nyomába se léphet nagyon sok márka kezet csokólhatna

NGA képe

No megint beszabadult valaki ide :-) Már azthittem nyugalom van végre :-)

ruzslac.63 képe

Se nyelvtan se fogalmazás már ennyi az idő

 

Üdv.Nekem is van egy Yamaha AX-400-as erősítőm Eltax Millenium 300-as hangdobozkákkal.Mellette 7 különböző Videoton erősítő és hangfal kombinációm.Csak a Yamahát használom.Hogy miért?Hosszasan lehetne sorolni.Talán az EA 7386-os Vidi megközelíti de be nem éri.

Tisztelettel:siksuk

Nálam ugyan ez meg van ezüst előlappal:) AX-500 1982.