Ericsson r320s


Forrás: 
saját
Ericsson r320s

Ez a sony korszak előtti ericsson telefonok egyik csúcsa volt anno még a 99 környékén. Nagyon sokat tudott, egyedül bluethooth nem volt benne. A hangfelsimerő rendszerét azóta se nagyon überelték. Nagyon jó kis lapos lett ha az akuját lecserélték. Most is kitűnően működik, pedig egészen 2005-ig nyúztam. Talán a nokia 6310 volt hasonló kategória. Igaz az szebb volt és volt benne bluetooth is.

DEHOGY VOLT SZEBB! Ez volt a szebb!

Nekem is volt ilyen telefonom. Hejj, de brutál frankó volt. Vettem hozzá én is extravékony akkut, de semmit sem ért, folyton lemerült. Abban az időben az Ericsson mobilok akksija nem nagyon húzta ha második tudaj volt az ember. De néha elsőként sem lehetett rábírni a rendes működésre. Valódi korabeli rivális a 6110 és a 6210 volt. Abban is volt infra, stb...
Életem álma abban az időben egy r380 volt. Soha az életbe nem tudtam hozzájutni egyhez sem, mert irtó drága volt és baromi ritka. Totál ugyan ez volt, csak teli kijelzős. Lenyitható (korabeli kifejezéssel élve: flippes) volt a billentyűzete.
Utánna mikor olcsóbb lett, bejöttek a színes mobilok. Aztán már nem érdekelt komolyabban.

Az előző hozzászólónak annyit, hogy szerintem a 6310 szebb volt. Nekem volt ilyen is olyan is. Ma is van a családban egy 6310i de huzamosabb idő után (5 év) azt mondom, hogy szerintem ergonómikusabb is a nokia meg srapabíróbb.