Ikarusz buszok


Forrás: 
Google
Ikarusz buszok

Budapest Hunyadi János út hóesésben az Ikarusz buszaink.

Kalmopirin képe

Sokat utaztam térdelve az 5-ös ülésen ahol a vezető mögött előre lehetett látni.

Aztán az egyik ilyen télen Hűvösvölgyben a Balázs vendéglő mellett meg is toltak a felnőttek egy ilyen Buszt, és beindult :)

 

Azóta se Balázs vendéglő se más régi dolog. Sokszor szinte élettelen az egész környék...

 

:: Kalmopirin

Dr Dee képe

Hiányzik az élet. Sok minden megváltozott. Egyre jobban bennem van,hogy eladók mindent,vállalkozásokat, autókat. Fogom magam és lemegyek egy elhagyott faluba élni.

Kalmopirin képe

Pest = Társas magány! Más szavakkal: Adva van egy 2 - 3 emletes "Régi bérház" amiben ki tudja hány ember lakik. Már amikor még a "régi" lakók vannak...

Mert ezek kiöregedtek, vagyis "kihaltak" unoka meg eladta a lakást 1 külföldi tulajdonosnak, aki külföldieknek adja ki szakaszosan, tehát bizonyos időközönként cserélődnek a lakók.

A másik fele az albérlők. Szinte ugyanaz. Ugyan több ember együtt lakik egy házban, de semmit se tudnak egymásról. Jó, ha köszönő viszonyban vannak.

 

Van egy albérlő aki lassan egy éve itt van, és "kezdettől" beszélgettünk egészen július végéig. Na, nem költözött el, hanem ráuntam, hogy ha odamegyek és megkérdezem: „Hogy vagy?” "Fárasztó napod volt?" vagy "Hogy aludtál?" Megválaszolja, de sosem kérdez vissza: És Te?

Szóval ráuntam a "monológ" hallagtásra.

Pláne, állítólag pszichológiával foglalkozik és "önismereti csoportokat" vezet. És semmi érdeklődése nincs a másik ember felé.

 

:: Kalmopirin

Ikarusz