Galambos A kommunikáció elmélete és gyakorlata 1-2


Kínál

 

 

 

eladó Galambos Katalin: A kommunikáció elmélete és gyakorlata 1-2. - Tematikus szemelvénygyűjtemény

 

 

Lektorok: Dr. Krisztián Béla, Dr. Szalai László

 

 

Janus Pannonius Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Intézete, Pécs, 1998, ragasztott papírkötés, 819 oldal, 23 cm x 15 cm, fekete-fehér ábrákkal.

 

 

állapot: újszerű, kitöretlen, olvasatlan – ld. kattintásra nagyítható fotók!

 

 

A kommunikáció tudományos elmélete és főleg gyakorlati, mindennapi használhatósága régóta izgatja a szakembereket. Különösen fontos ez a terület a humán pályán dolgozók számára, hiszen nekik leggyakrabban a kommunikáció a fő „munkaeszközük". Ez a szemelvénygyűjtemény és az azonos című tankönyv - amelyek szerves egységet alkotnak - sokat segíthetnek az emberi kapcsolatok minőségének javításához, az inter- és multiperszonális együttlétek tudatosításához és ezáltal a kommunikációs nehézségek leküzdéséhez. A szemelvények a tankönyv fejezeteit követve hozzájárulnak a részletesebb megismeréshez. A még alaposabb tájékozódást szolgálják azok az ajánlott irodalmak, amelyek az egyes fejezetek végén találhatók. A szemelvények eltérő korokból, más-más tudományterületekről és kultúrákból származnak, így nyelvezetük nehézségi foka és stílusa is jelentősen eltér. A többszempontú válogatás célja, hogy - a forráskritika lehetőségével élve - elősegítse az Olvasó témával kapcsolatos önálló állásfoglalásának, véleményének és meggyőződésének kialakulását.

 

 

 

 

Egyenként eladók gyönyörű, hiánytalan, Kubasta illusztrálta ablakos és térbeli mesekönyvek gyűjtőtől- sok 1. kiadás!

 

Egyenként eladók eredeti bábfotós, rajzfilm figurás és más ritkaság antik, retro, régi mesekönyvek és képregények az 1950-80-as és későbbi évekből.

 

Egyenként eladók ezotéria, pszichológia, agykontroll témájú könyvek.

 

 

A könyvek ára eltérő, az állapotot és ritkaságot tükrözik. Az egyes kötetek ÁRÁT, állapotát, nagyobb fotóját emailen tudom elküldeni.

 

 

Kapcsolatfelvétel a nagy kép alatti „Kapcsolat: E-mail a hirdetőnek” linkre kattintva

 

 

Csak HELYESEN MEGADOTT EMAILCÍMRE tudok válaszolni, elküldés ELŐTT ellenőrizd, hogy pontosan gépelted-e be az emailt, ahova a választ várod!

 

 

 

 

Átvehető: Bp. XII. ker. (Déli pályaudvartól autóval 4 perc vagy 2 buszmegálló). Postázom is. Utánvétel kizárt.

 

 

 

a_kommunikacio_elmelete_es_gyakorlata_1-2-1-s.jpg
Ár: 
6990
Hirdetés lejárta: 
2022-12-29
kommunikáció kommunikáció kommunikáció kommunikáció kommunikáció könyvek könyvek