Skála Metró


Forrás: 
Saját
Skála Metró

Én sosem értettem, hogy ez az épület miért ilyen magas? Kb. három szintig van benne áruház, a többi micsoda? Irodák?!? A hatékony szocialista vállalati működés..:) Zsófi

Ha emlékeim nem csalnak,az áruház helyén korábban egy Máv irodaház állt. Ezért az áruház felső szintjein a MÁV irodái kaptak helyet.

Az lehet. Mintha rémlene is MÁV-os tábla az alsó szintnél az utcán..Zsófi

Valaki segítsen! Ezt bontották le nemolyan régen vagy valamelyik másikat?

mobel képe

Ez még áll. Amit lebontottak az a budai Skála a XI-kerületben a volt Írinyi János ma Október 23-a utcában.

Már ennek is tervbe van véve az átépitése. Szép szürke gránit, kék üveg stilusban á la Calvin tér. Olyan szép poszt posztmodern és poszt poszt jóizlés stilusban mint a többi egyforma épület manapság.

Pedig amikor megnyílt ultramodernnek számított. Azoktól a barna üvegtábláktól mindenkinek tátva maradt a szája.

budapestjovoje.freeblog.hu képe

Honnan van ez az info? Ki epitene at, hol van errol cikk? Koszonettel: 7788fido (kukac) gmail (pont) com

--
http://budapestjovoje.freeblog.hu/
--

admin képe

Szombaton volt a tévében a Ripacsok. Azt hiszem pont az építése látszik  a Skála Metrónak filmben.

Jó napot mindenkinek!

 

Azt szeretném kérdezni valamelyikőjüktől, hogy nem tudna-e Önök közül valaki küldeni nekem pár képet arról, hogyan is nézhetett ki régen a Nyugati téri Skála Metró 1-4. emeletén lévő boltok?

 

Engem ez azért érdekelne, hogy ki tudna képet küldeni az áruház régi emeleteiről, mert én nem régen jártam az áruházban, de sajnos már teljesen máshogy néz ki azóta, mióta a legutóbb jártam ott, régen és most már csak 2 emelet működik, hogyha jól emlékszem, a többi pedig le van zárva.

 

Azért is kérném, megköszönném, hogyha valakinek lenne kép az emeleteken található boltokról és esetleg még arról is, hogy a Spar helyén milyen bolt volt és hogyan nézett ki, mert az Interneten akármilyen kulcsszavakkal keresek rá, hogy régen milyen üzletek voltak az áruház emeletein, arra nem ad ki képet és arról sem, hogy a mostani földszinten lévő Spar hogy nézhetett ki régen, illetve az előtte lévő bolt.

 

Hogyha valakinek Önök közül van tényleg akár csak pár darab kép is, akkor azt nagyon szépen előre is megköszönném, és hogyha van egy kevés ideje Önök közül valakinek, mert nekem nagyon hiányzik az, hogy milyen volt régen az áruház 1-4. emeletén található boltok és a földszinten lévő Spar és az előtte lévő bolt. Esetleg valaki még abban is tudna képpel segíteni nekem, hogy az áruház tetőteraszai és az 5-9. emelet hogyan nézhetett ki? Ezt is előre megköszönném, hogyha lenne pár kép.

 

Tisztelettel, köszönettel

Jakab András

Tisztelt Felhasználók!

Szeretnék Önök közül segítséget kérni valakitől, hátha tudnának nekem segíteni abban, hogy emléknek fel tudnának rakni az oldalra pár képet az áruház régi, 2008. évi előtti földszinti és az emeletein található boltjairól? Nagyon érdekelne ez engem, mert sajnos kb. több, mint félévvel ezelőtt jártunk legutoljára az áruházban érdeklődni, szétnézni, hogy azóta mennyit változhattak az áruház kisebb boltjai, mióta a legutóbb nem láttuk, de sajnos akkor már nem a régi boltok voltak. De ennek ellenére engem nagyon is érdekelne, hogy milyen kisebb boltok is voltak az áruházban jó pár évvel 2008 előtt, hogy a számomra kedves, praktikus, szép fényekkel kivilágított boltokról ne csak az emlékezetemben lehessen róluk egy nagyon halvány elképzelésem, és hogyha önök közül el tudnának küldeni az e-mail címemre: jakabandras8@gmail.com néhány régi, a 2008. év előtti kisebb boltokról néhány képet, amik az áruházban voltak, vagy hogyha fel tudnának az oldalra tenni tényleg csak néhány képet, akkor azt előre is nagyon szépen megköszönném, mert ez nekem nagyon sok segítséget jelentene Önöktől.

Tisztelettel, köszönettel:

Jakab András
érdeklődő

Skála


Metró