Paks Művelődési ház


Forrás: 
Magam fotóztam
Paks Művelődési ház

Az évszám nem biztos, de már 80-ban üzemelt az épület. Akkor nagyon szép volt a narancssárga fényes műanyag kazettás faldíszités, ami azóta szépen kifakult. Mostanában nyert az önkormányzat valami pályázatot és hamarosan felújítják majd az épületet.

Kiss Béla lászló képe

Hja, felújítás...első körben szüntetik meg az épület régi, mindenki számára kedves és megszokott arculatát, jól lenyúlják rá a közpénzt. Indok: "erkölcsileg elavult". pedig nem lehet mást mondani a korabeli típusépítészetre: esztétikus és általában véve igényes, OTTHONOS, emberközeli volt.Ellenben ma...:O(

Ráadásul kontár utcárólfevettteket külsösöket használnak egyes cégek (pl FehérÉp 2004ben),és gyorsan szétrepedö porladó,nyugaton 20éve elavult veszélyes müanyagablakokat tesznek be "óccsóér",támogatáslenyúlásra!Ráadásul 1,5-2szer annyiért kapna az ember normális,szigeteltüveges FAablakot,többért alu-t is és azok MINIMUM 30ÉVIG jók lennének!
A mienkre 5év garanciát adtak csak 2004ben, következö télen
SZÉTREPEDT,és máig nem jöttek ki megjavitani,GARANCIÁLIS JAVITÁSra!FehérÉp FehérAblakra tolja a sz*rt/sarat, FehérAblak az 1.sz "Kohn ("Kun") Béla"Lakásszövetkezetre,Lakásszövetkezet a Szfvári ÖnQRmányzatra,és még mindig ott áll,SEMMI ÉRDEMI LÉPÉS!
Ne szavazzátok meg,föleg ti panellakó megvásároltszavazatúproletárok az ablaktönkretevö felújitásokat!
Szigetelés még elmenne,ha MINÖSÉGgel végeznék,de elötte kössetek
a Das -nál JOGBIZTOSITÁSt,amivel elkerülhetö a perköltség,
és tudjátok vele minöségre szoritani az épitöipari lenyúlókat!
mellesleg a qrmány csökkentette az ÉPITÉSügyI ELLENŐRök számát,
pedig amúgy is marha kevesen voltak,kb az épitkezések 1/100adát tudják ellenőrizni,ezért (föleg izraelita betonbörtön növénytelen ocsmányegyentervezett szögleteslakóparkokban /"mai panelek")virágzik az átverés müfaja!Müszaki átvételre is,aki annyira "okos" hogy azonnal értékcsökkenö új lakást vesz,
(ház az még elmenne),vigyen magával jogász barátot/ismeröst!
Szégyen hogy 18év alatt fokozódott intézményesedett az átverés ebben az országban!

Köszönöm a részletes hozzászólást, a tapasztalatokat figyelembe vesszük, mert mi is panelfelújítás előtt állunk.