Tangerine dream


Forrás: 
hanglemez
Tangerine dream

Az együttes neve magyarul "mandarin álom".

veroka képe

Oh, a Force Majeure, 1979-ből. Régi vágyam volt, de sajnos nem sikeredett megszerezni. Az eredetit átlátszó vinil lemezen adták ki.

Morvay László képe

Kedves veroka!

 

Köszönöm a hozzászólást! Mit jelent az hogy Force Majeure? Egyébként a lemez megvan ha elfogadja karácsonyi ajándékként önnek adnám! Morvay László

veroka képe

Kedves Morvay úr,

 

Köszönöm, ekkora kedvességet ritkán tapasztalok! Természetesen köszönettel elfogadom.

 

A Force Majeure francia kifejezés, kb. annyit tesz mint fennsőbb akarat. Szó szerinti fordítása "legnagyobb erő", latin megfelelője a vis major.

Morvay László képe

Azért is adom oda a lemezt mert nem az én stilusom,de Önnek bizonyára fog tetszeni. A 25 éves az egykori NDK-ban vett PROXIMA erősitős rádióm teljesen elromlott igy sajnos az AKAI lemezjátszómat sem tudom használni! Igy is marad még kb 450 db nagylemezem. Sok jó hozzászólást olvastam Öntől amik megállták a helyüket. A lemezt december 4.után tudnám küldeni ha megkaptam a nyugdijamat! Postai úton küldeném ha megadja a cimét! Ha nem akarja itt megadni a cimet hivjon fel a 06-70-5840397-es telefonomon! Esetleg a postai költség tekintetében pár elfekvő képeslapot vagy ha van régi ujságja elfogadom! Várom a jelentkezését! Morvay László

A lemezt 1979-ben az NSZK-ban gyártották. Kitünő állapotban van egy karcolás sincs rajta,remélem nagy örömet szerzek vele!

veroka képe

Kedves Morvay úr,

 

fel fogom hívni, és semmiképpen sem engedem hogy saját költségén postán küldje a lemezt. Ezt inkább személyesen.

 

Köszönettel ismét.