Ajánló

Julius Meinl


Forrás: 
saját
Julius Meinl

A Julius Meinl!!! Oh, de sokáig vásároltunk ott. Olyan fájdalmas volt, amikor megszűnt. Néhol még fellelhető a logoja. Asszem a Match vette át a helyét. Mindig csenegének hívjuk ma is. :-)
A Billa volt a másik favorit.

A drágább minőségi áruk, boltja volt, Ausztriában még ma is létezik.

Szia! Azt hiszem már Ausztriában sincs üzlete,a fiatal Julius már csak bankárkodik,bár mostanában ebben is bukik. Üdv:Tup

Hát igen. (Favorizáltuk, de nem sokmindent vettünk ott. Ritkán, de az életérzés volt). Ausztriába mentünk párszor az utóbbi években, és hova néztünk be folyton? A Billába. :))) Tán Meinlbe is mentünk. (csak az érzés miatt)
http://www.meinl.com/images/top_1_a.gif

Azért hívjuk csemegének, mert a Meinl az egykori Csemege vállalat exkluzív boltjait vette meg, amik már abban az időben is a legjobb üzletek voltak (éjjel-nappal közért, Felszab. tér, Sugár csemege stb). Sokat nem kellett hozzátenni Gyulánknak.

Tényleg.Mi lehet a "Gyufával" ? - Fábry Sándor nevezte
igy Horn Gyulát.
Jut eszembe.
A Retrószótárban nem szerepel a pufajka, pufajkás.

OOO ez a szemétdomb ahol 9 évig dolgoztam,ahol a vérünket szívták,és sok mocskot megcsináltattak velünk,a szalámi olajjal való mosásától az átcímkézésig a lejárt termékek kezelése stb stb.Régi szép idők.... mi csak úgy hívtuk magunk közt,hogy Csemege Julius Menhely:DDD Még verset is költöttünk tiszteletükre mi emigyen szolt:A Csemege egy aranybánya aki nem lop majd megbánja:))))