Adidas bolt Váci utca


Forrás: 
net
Adidas bolt Váci utca

 

Ez király, és sor áll mint mindig akkoriban! :)))

Igen ez valóban érdekes! Emlékszem amikor a XIII. kerületben a Váci úton is megnyílt a márkabolt, egész a Nyugati térig tartott a sor... Akkor ez még menő dolognak számított, mint talán az első nyugati divatmárka ami megjelent kishazánkban. Én nagyon szerettem és szeretem a mai napig, sok adidas cuccot vettem amik közül szinte mind megvan a mai napig.

 

Az adidas shortok meg egyszerűen fogalommá váltak! :-)))

teslaeltos képe

Tegnap jártam arra és benéztem a kirakaton át, szerintem az eladókon kívül senki nem volt bent...

De a környék is kong az ürességtől, eladó,kiadó, felszámolt üzletek sokasága...... Borzalmas!

A 80-évekbe szívesen visszamennék..

Kedvenc márkám volt, epekedve lestem a kirakatot és ha tehettem mindig vettem valamit, gyűjteményemet gyarapítani. Én is járok arra néha, nézegetem a kirakatot és annak ellenére, hogy a márkát továbbra is nagyon kedvelem nem hoz már izgalomba. Főleg amikor meglátom az árakat, hogy mi mibe kerül, rettenet... Akkor elérhetőbb áron voltak a cuccok... Emlékszem egy sima egyszínű poló (ami itt készült Magyarországon) 700Ft-ba került és nem egy a mai napig megvan nekem.

 

A Váci utca valóban elveszítette azt a varázsát ami volt, ugyan sok üzlet van de véleményem szerint csak vegetálnak. Éttermek, ajándékboltok és valutázó nepperekkel van teli. Én is visszasírom azokat a 80-s éveket!