VT Musical Encyclopaedia "ruha nélkül"


Forrás: 
Saját
VT Musical Encyclopaedia "ruha nélkül"
NagoL képe

Üdv!

Lenne egy kérdésem, irták itt a fórumon hogy 9cm mély hangszorókkal rendelkezik,de ez vajon a membrán széle vagy a keret széére értendő? Esetleg lehet-e tudni pontosan mekkora körbe ül bele a hangsugárzó? Hangszorók nélkül tudnék csak ilyet szerezni, és akkor utólag tennék bele hangszorót. Ami persze már nem ugyanaz, de a látványt, azt tudná nyújtani.. Köszönöm és B.Ú.É.K.!

Ha minden igaz még a H2000 Kft-nek sincs már bele való hangszórója. Ha bontottan sem talál, akkor már csak a 87mm méretezésű autó-hangszóró marad. A régebbi Volkswagen Transporterekbe (T4) voltak ilyen méretű hangszórók, és a mai napig lehet kapni autóhifi boltokba (pl MacAudio típus). Ha a v.....n hirdetettre pályázik Tisztelt "NagoL", ahhoz ha jól láttam nincs meg a borítás alatt lévő íves perforált lemez, ami a "könyv" elülső íves formáját határozza meg, illetve ez védi a hangsugárzókat is. Üdvözlettel: Kállai Zoltán Hatvanból!

NagoL képe

Köszönöm a segítséget! Amit említett képet azon megfigyelve nem hiányzik semmi, csak optikai csalódás mert a fénykép pont szemből lett készítve. Még van 1 másik darab is, csak ott a hangszorók széle porladt lesz biztos. Minden jót!

Üdv! A másik Encyclopaedia blogban Kiss Úr megadott egy email-címet. Érdemes felvenni a kapcsolatot Kiss Béla László Úrral, ha jól olvastam Neki már többször dolgozott az illető. Inkább peremezés, mint hangszóró vadászat. Ha meg eredeti állapotot szeretne, akkor meg csak eredeti sugárzó felújítás jöhet számításba. Nekem nagy szerencsém volt a "könyvekkel", 1 Forintos aukcióban volt hirdetve, így 16. licitálóként barátságos áron jutottam makulátlan állapotú darabokhoz.

Javított mélyközéphangszóró még kapható fehérváron a H2000-nél, és alkatrész is van hozzá, szóval a porblémás darab is működőképessé tehető.

bgabi képe

Március 18-án nemleges választ kaptam tőlük :(

Mármint a javított mélyközépre. (8 ohmos)

 

Igen, épp azokban a napokban fogyott el.