Toto Lotto Bíró Ica


Forrás: 
saját szkennelés
Toto Lotto Bíró Ica

Kártyanaptár

ÁDY képe
NofreT képe

ÁDY!
Idekeveredik az ember, és lelkesen feltölt egy-két dolgot. Szétnéz a kacatosban otthon,és eszébe sem jut ellenőrizni előtte (a hogyan is külön tészta), hogy van-e már fent belőle valami, mert azzal van elfoglalva, hogy beszkennelje, lefotózza, méretezze.

A kép feltöltésénél ennyi az info:

Kép beküldése

A fájlnevekben csak az angol ABC betűi (abcABC), számok (012) és két speciális karakter (-_)szerepelhet! Ellenkező esetben a feltöltött kép előfordúlhat, hogy nem jól jelenik meg.

Ezt kellene kibővíteni némi eligazítással, keresésre vonatkozó tippekkel, ezen a helyszínen. Amíg nincs erre utalás, senkit sem hibáztatnék a duplikát képért. Inkább kétszer legyen fent valami, mint egyszer sem. Legalábbis én így gondolom, de lehet, hogy nincs igazam.
Nofre

ÁDY képe

Igazad lehet, hogy kéne írni pár szót.
De nagyon sokszor feltöltés után megjelenik a párja is, és így se veszik észre. Ezért szoktam néha én besegíteni.

leguan képe

Hát nem tudom....
Itt is elterjedőben van az a - egyéb fórumokon gyakori - jelenség, hogy sokan csak írnak, de nem olvasnak. Ebből adódóan aztán ismételgetnek....

Ettől függetlenül nem ártana érvényesíteni a javaslatodat. Talán azzal az engedménnyel, hogy a "másodpéldányra" lehetőség van akkor, ha jobb minőségű, mint az elsőként felrakott (elég sok gyatra kép is leledzik itt). Ilyenkor persze hivatkozni kellene arra, amit lecserélnénk, hogy az admin törölhesse a gyengébbet.