Olvasókönyvek


Olvasókönyvek

Már csak a 4. osztályos olvasókönyvet kéne megszerezni,ami a 70 es években volt...:),a többi már szinte mind fent van, nagyon jó újra látni...

mczank képe

Rajta vagyok!Örülök,hogy örömet szereztek!

Üdvözlöm valamikor nekem is meg volt az olvasókönyv 1. és az olvasni tanulok de eltünt. azt szeretném kérdezni, hogy megoldható lenne ezt a két könyvet beszkennelné és átküldené a képeket. Szeretném reprodukálni a két könyvet,hogy a gyermekem ebből olvasgasson. Előre is köszönöm a segítségét.További szép napot.

Üdvözlöm

Szeretnék kérni egy szivességet.

Annő még az én időben ez nagyon nagyon jó olvasókönyv volt. A mostaniak már nem annyira jók. De mivel az én kislányom most lesz madj elsős s nagy örömmel láttam hogy van valakinek még a régi időből ilyen könyve megkérhetném hogy valamilyen úton módon fel tudná e rakni vagy esetleg nekem elküldeni az email címemre fénykéként vagy valamilyen módon hgoy a kislányomnak ki tudjam madj nyomtatni.

nagyon örülök hgoy még valakinek meg van s remélem azért valamilyen módon meg tudnánk oldani hgoy nekünk esetleg meg legyen. Előre is köszönöm a segítségét. Szeretném mind az öt könyvet ha megoldható s nem nagy kérés. nagyon hálás lennék érte. s nagyon büszke lehet hogy még önnek meg van ezek a ritka könyvek. várom a mileőbbi válaszát. s előre is köszönöm

az email címeme: tymcsy29@freemail.hu

egy anyuka aki a régi multban ebből a könyvekből tanult.

 

mczank képe

A borítók fotóját szívesen átküldöm,de abból sok információt nem lehet látni.A könyvek lapjainak másolására sajnos nincs időm,de ezeket a könyveket meg lehet találni gyakran a V.....n is.

Üdvözlettel

Móni

köszönöm a gyors válaszát de sajnos igaz hogy meg lehett kapni de elég súlyos meg hororr áruk van nekik. ezért gondlotam arra hgoy egy vagy kettő esetleg le tudtam volna innenen szedni s édesanyukámnak oda adni ajándékba mert annő annak idelyén ezekkel a könyvekkel kezdte a pályafutását s most szerettm volna ugy oda adni neki hogy most az unokáját tudta volna ebből tanítani.

ez olyan emlék is meg jó érzés is lett volna neki.

De ha egyszer valamikor is lenne idelye akkor mondana egy összeget s küldene egy számlaszámot s honorálnám a szivességét valamilyen uton módon.

köszönöm s további szép napot

ödvözlöm

ha minden igaz akkor lehet hgoy  csak a felső három könyvre lenne szükségem .

azt sem lehetne valamilyen uton módon megoldani. nagy boldogság lenne belőle.

köszönöm

további szép estét