Szamizdat korszak vége


Forrás: 
168 óra hetilap I. évfolyam 20. szám
Szamizdat korszak vége

Petri György, ifj. Rajk László, Demszky Gábor  cipelik a rendőrségtől visszakapott, korábban  lefoglalt sokszorosító gépet.

Hogy kaphassunk bokor/fű alatt imf-hiteleket már akkor is, az 1981-82es árulás óta,fent kellett tartani a látszat-szalonellenzéket (pl itt),és a "szabad választások" látszatát.

"Biztos jó munkásember"Balage78

leguan képe

Hoppá, csak nem eltévedtél?

Ez nem egy politikai hancur-hely.

...akkor egyből jön a levitézlett elmúlt 8év pártjainak védése...

Vagy félreértettem?Kiváncsi vagyok,ellenkező oldal szidása esetén mi lenne.A mai gengszterpártok csak lopásban jogútódai a régi egypártnak.Többfelé osztódott a generáció és az örökösök.De most tényleg befejezem.Csak szükségesnek éreztem ideírni,hogy a cikk a Mátrix,és az igazságot ideírtam,ami valójában mögötte volt a "hatalams ellenzéki"ségnek.A bookline-nál vagy a Libri-nél lehet erről kapni könyveket,meg is keresem melyiket...valami olyasmi,hogy IFJÚSÁG és LÁZADÁS a Kádár-korban ..de lehet nem jól emlékszem...az újonnan kiadottak között van,az MTA egyik ifjabb történésze írta...

"Biztos jó munkásember" Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

Kedves leguan!

 

Elég régen van fenn már ez a kép, de csak most akadtam rá. A kép baloldalán nem Petri György, hanem Eörsi János közgazdász, újságíró, Eörsi Istán, költő, drámaíró, 56-os elítélt idősebb fia látható. Sajnos már egyikük sem él, szinte egyidőben halt meg apa és fia.