Zastava 750 és Cararama modellek


Forrás: 
saját
Zastava 750 és Cararama modellek

Zastava 750 és Cararama 1/43as modell

 

így raktam fel őket mert egyszerűbb mint bemásolgatni a hozzászólásokhoz!van még pár szép ilyen modell.szerintem a bogár,főleg a rendőrségi bogár nagyon szép!minőségre pedig sokkal jobbak mint az újságosnál kaphatók!pedig fele annyiba sem kerülnek!(mondom én,aki 2hetente toporzékol az újságosnál:)ezek a modellek általában nem kgst autók!

200810272875.jpg 200804031113.jpg 200804051161.jpg 200805201648.jpg 200805201656.jpg 200806101847.jpg 200806111851.jpg 200806111909.jpg 200807282220.jpg 200804051148.jpg
Csuby képe

Tényleg szépek. Hol lehet kapni ?

kondis képe

Szinte minden játékboltban,néha benzinkúton is látok!sőt az ó-sűnbe tavaly ilyenkor 500ft/db volt!lehet idén is van!

Szia Kondis!

 

Azt meg tudnád nekem mondani hogy a piros színű bogarad ajtajai nyithatóak-e? Én olyan modelleket gyűjtök, amelyeknek nem.

 

Köszi!

 

Interakcio

kondis képe

Szia!

A bordó bogárnak nyitható,de a rendörséginek nem!

kondis képe

bocsánat!forditva!

NGA képe

A képeken mindkét bogár ajtaja nyitható nem?

kollarik györgy képe

én is vettem haonlókat! az árus a petőficsarnokban megtalálható kb 700-2000 ft között ossza a cuccot. az én bogaramnak pl nem nyitható az ajtaja és 700 vettem. egyéként az utolsó modell neve engem is érdekelne

Az egyik licitoldalon vannak jó áron abrexek. Ha vkit érdekel.

 

Octavia retro 1400 pénz

Skoda 120 L 1600 pénz

 

Én beneveztem mindkettőre.

NGA képe

Köszönöm, már le is ütöttem 1-1-et

kondis képe

üdv!

 

az egy cararama mg mgb!

kondis képe

Jogos!a képeken lévőknek nyitható!több ilyen bogaram is van amelyik nyitható,de van amelyik nem!én sem igen értem miért gyártottak nyitható meg nem nyitható változatot!

Szia kondis!

Nem tudod véletlenül, hogy lehet e valahol kapni most ilyen zastava 750est? Nagyon fontos lenne, mert karácsonyig kéne. A fél világot átkutattam már érte.

Köszi!

Dani

Sziasztok.Én most találtam erre az oldalra.Én is imádom a Cararama-t modelleket.Főleg 1:43as méretben nyomulok velük de akad pár 1:72es is.Mai napig gyüjtöm őket mert minőségi és baráti megfizethető az áruk.Idáig a legolcsobb amivel találkoztam kb 900Ft körül volt mig a legdrágább 1500körül volt.Egyedül azt sajnálom hogy az ujabb modellekből itthon nem érkezik felhozatal.

Voltam anno a QX-IMPEX cégnél is akadt is egy-két darab ami jöhetett volna de ott csak ugy lehet venni ha kereskedő vagy kisemberként le vagy szarva....

Ha valakit érdekel a gyüjteményem:

 

www.russianboy.hupont.hu

 

www.terensz.hupont.hu

 

PICASA-ra is most töltögetem fel őket.

 

Ha valakinek van 1:43 méretben elado autoja (nemcsak Hongwell-Cararama) küldhet képeket.

 

 

Még mielőtt valaki irna látván a gyüjteményemet Egyiktől se tervezek megválni.De ha valakinek akad és küld rola képeket lehet hogy beiktatom.

 

Multkor volt egy ilyen zöld Zastava a vatyerán de ha jol láttam elvitték 1000ért.De nekem is kellene egy ilyen igazábol a képen láthato bordó lenne jo.Azt a fekete Porsche-t meg még nem is láttam ez számomra is uj.

 

Láttam már kaphato itt-ott de én speciel 1500-t nem adok ki egy ilyen kicsi autoért.Méretéből eredően kisebb mint a többi már ugy értem ugyanugy 1:43as de mégis kisebb maga az auto is igy az árnak is picit alacsonyabbnak kellene lennie mint az átlag Cararama-Hongwellnek.(szerintem).

 

Sziasztok.

Azért azt meg kell jegyezzem hogyha valaki Cararama-t keres akkor a Blaha Lujza tér közelébőn lévő Játékantikváriumot ajánlom ami anno a Mester utcánál volt.Én mindig ott vadászok.Tény hogy talán ott a legdrágább - mit beszélek benzinkutakon 2000ért is szoktam látni - de tekintve hogy ott minőségi darabokat találni esetleg olyanokat amelyek mai napig is ritkaságnak számitanak itthon mint pl Peugeot 406, Volvo S40, Volvo C30 stb....

 

Nem egy darabot ott leltem meg.

 

Valamint MR GYULA játékboltját a Ferenciek Terénél az aluljáróban.

 

Igaz hogy az Ósanban is lehet kapni de azok már egy kicsit hanyagabb modellek.Ugyanis én nemrég iktattam be egy fórumtárstol egy Mini-t amelynek hátul még üveglámpái vannak mig az Ósanosnak már festett kis műanyag pecek.

Ugyanigy van a Renault Traffic személy és áruszállito kisbusz is.Nekem még a hátul üveglámpa berakásos változat van és mai napig is kapni ezt a tipust de a frissebb kiadásoknál már elhagyták az üveglámpákat és hátul egyszerűen lökháritó szinű szürke festésűek.Szóval a lámpa kidolgozás megvan de hanyagabb lett.

 

Viszont némely modell egyszerűen fenséges szinte márkásabb gyártók járgányait üti.

 

Én imádom ezeket a kisgépeket csak azt sajnálom hogy nem nagyon találok belőle itthon főleg frissebb kiadásokat.Becsődölt volna a cég?

 

Ha valamikor megválnál a bordó Bogártol, a piros Zastava-tol és a kis fekete Fiat-tól akkor vevő lennék rájuk:D:D

 

Mondjuk szerintem az eddigi legszebb - a mai autók közül - a BMW 3as (új) volt a legjobb a Hongwell-től.Imádom.Rendőrségi változatban is beiktattam.Egy kombit is eltudnék képzelni.No meg az Uj SAAB 9.5 se kutya.Azt is kerestem már egy ideje.