Pioneer lemezjátszó PL-750


Forrás: 
Saját
Pioneer lemezjátszó PL-750

A képen látható lemezjátszót a nagy Orion Hi-Fi torony részeként használom. A mai napig gyönyörűen működik. Az igazság akkor teljes, ha azt is ideírom, hogy a hangszedő egység nem eredeti. PistiApu (István)

Szia!

Csak annyit szeretnék kérdezni hogy ez a kis gép szépen szól mert én most kaptam egy ijet darabokban össze kell pázliznom...

ja és a képen látható lejátszón a jobb oldalt az 1. gombal automatikusan indol el vagyis automatikusan ráteszi a kart a lemezre nem?

Ilyen cuccom van nekem is egy VIDI RA6363s-el használható már elég jól.

A gép félautomata, a kart neked kell beállítani a kívánt hely fölé, majd a lifttel leengedni óvatosan, mert a gyémánt tű ha kopott, akkor  nagy kárt okozhat a lemezekben. Nagyon megbízható! A VIDI Hifitoronyhoz árult AKAI automata lemezjátszót annak idelyén (1983) olcsóbban árulták mint ezt, mégis inkább ezt vettem meg! Jól tettem!

 

Egyébként már inkább én is mp3-at hallgatok, mert kímélni akarom a régi lemezeimet!

Hello!

A mai nap szereztem egy ilyet,lomtalanításon,különösebb baja nincs,a hangszedő is eredeti,de a kimeneti kábelek centire középen le vannak vágva,csak a földelést hagyták meg,nem mintha el akarnám adni,de egy ilyen mennyibe kerül?

Csak hogy tudjam hogy a f""i mitől vált meg...:D

(Erősítőt kell valami erőset építenem hozzá,mert amik itthon vannak nem elegek a suttogásához...)

Pioneer


lemezjátszó


Audio lemezjátszó
Ismeretlen évjárat
Szovjet lemezjátszós rádió
Ismeretlen évjárat
Tesla lemezjátszó
Ismeretlen évjárat