Hulladékgyűjtő


Forrás: 
Ism. szerző, saját gyűjtés.
Hulladékgyűjtő

Ennek az utódját láttam 1990es évek végéig kb Szfváron, vagy a STRAND keritésén belül,vagy a Szabadságharcos úton, a STRAND bisztró és előtte levő buszmegálló környékén..gondolom valaki "megmentette magának" idő előtt...

Ennek az utódja a kb 1970es évekbeli szögletes, VAsedényfigura alakó,szintén igy felboritva ürithető alumínium szemetes?Mert megkeresem,biztos van oylanrl képem Csillebércről alig pár éves képek...és találtam rajtuk eredeti logókat/cégjelzéseket...

"Biztoss jó munkásember" Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő és amatőr kutató

ÁDY képe

még látható élőben :)

http://www.retronom.hu/node/5438

Köszönöm

Ebből látszik mily rég jártam arra sajnos...de közelg a nyár...és az állás és fizetés reménye...talán (mint a kb 1,1millió munkanélkülinek akik az utóbbi  8 szűk év alatt lettek ennyien a 250-400ezerből)

"Biztoss jó munkásemberr" Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

NGA képe

Miért nem keresel állást? A válság első hónapjaiban én is elveszitettem az állásom, megszűnt a cég. De kitartóan kerestem, és rá 2 hónappal már egy sokkal jobb, többet fizető állásom lett. Igaz, naponta 75 km-t utazom, de ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

pakzoltan képe

Nos az ilyen beállítottságú embereket kedvelem. Nem sírnak, hanem tesznek a saját  és családjuk boldogulásáért. Csupa pozitívum.