Sharp GF-9696H


Forrás: 
saját
Sharp GF-9696H

1981-ben gyártották.

2x13 Watt kimenő teljesítmény.

 

18 cm-es hangszórók
5cm-es középhangszórók
+2 tweeter

 

levehető hangszórórács

 

Frekvenciaátvitel a magnórésznél:
Normal 30-12000Hz
CrO2 30-14000Hz
Metal 30-16000Hz

 

Súlya elemek nélkül 9 kg.

 

>> Nagyobb kép <<

 

Sharp GF-9696H

 

 

>> Nagyobb kép <<

 

GF-9696H

 

 

 

 

boombox

 

 

Gratula:) tényleg szép készülékek. Beszerző útjaim során rengeteg ilyenekkel találkozok de nem hozom el őket mert nincs rá kereslet. Pedig találkoztam olyan Crown teljesen fém házas magnós-rádióval, melynek önsúlya símán volt 20 kiló, és 25-ös mélyek voltak benne(holott hordozható készülékről van szó), a Tensai, Universum, meg más hasonló ilyen készülékek na azok gyönyörűek még:)

Helló. Nagyon komolyan érdekelne egy ilyen csúcskészülék,ha lenne mód rá. Tudnál segiteni benne?? Üdv Erik

hol lehet ilyenekkel  találkozni? merre szoktatok un"beszerző körutakra menni" ?? esetleg pontos helyet vagy időpontot tudnátok adni? köszi:)

Hm, ő volt nálunk a sharp-ok között az első, hisz előtte JVC volt és nagyrészt neki köszönhető, hogy utána még 2 készülék -különösen a GF-777- erejéig márkahűek lettünk. Ő volt az első olyan készülék, mely APSS és APLD -azaz a kazettára felvett számok közötti 2-3 mp-s szünetek segítségével "megkereste" a következő számot, oda-vissza, tétre és befutóra- funcióval és szintén az elsők közt Metal kazik lejátszására alkalmas "fejállító" kapcsolóval is bírt. Emlékszem, az öregem- én 9-10 éves, műszakibuzi gyerkőcként meg pláne-  mindig különös figyelmet fordított arra, hogy a fejállító kapcsoló helyes állásban,azaz normal, Cr02, illetve Metal pozícióban álljon. Egyébként ,a kazikon ez mindig pontosan fel volt tüntetve, ezért soha nem lehettünk bizonytalanok,de ha és amennyiben kétségeink lettek volna pl. AGFA Carat FeCr esetén, csak megnéztük a szalag színét, ha az barna,akkor normal, ha fekete,akkor Cr02 volt, úgy, mint a Metal. Viszont, mivel a "kerítést" soha nem vettük le a hangszorókról, ezért csak most tűnt fel, hogy a "mélynyomó" felett mind két oldalon van 1-1 "finomhangoló". Ha a képeken látható szépség tulajdonosa esetleg pár szóban tájékoztatna, milyen funkciója is van annak a potméternek,azt biza megköszönném! Egyben szívből jövő elismerésem azoknak,akik ezeket az ékszereket mind a mai napig őrzik, vigyáznak rájuk, hisz a mai design csiri-biriségek ezekhez képest egy hajítófát sem érnek,sajnos... Természetesen, ez nem vonatkozik egy Technicsre, Onkyo-ra, Yamahára, stb, de azok azért nem egy ívásúak ezekkel, nem is egy árkategória az "asztali" kategóriába eső készülékekkel.