Sote tagsági igazolvány


Forrás: 
saját scan
Sote tagsági igazolvány

Sote tagsági, gondolom ismerős!

Dr Dee képe

Azt hiszem ott talán ha egyszer jártam!!:-)

Amúgy mi volta az MTA-ban,mert ott is sokat dübörögtem ám:-)

teslaeltos képe

Nagyon király hely volt, a lenti részen Rákász nyomatta fent meg Szergej, az előadótermekben meg premier filmeket vetítettek már a lépcsőn alig volt hely, az aulában meg élő koncert Bikini, Koncz Zsuzsa, Rapülök, Pa dö dö...stb.

Azt sosem fogom elfelejteni mikor még épp hogy bejutottunk kirakták a táblát hogy megtelt ilyenkor csak kifelé engedtek.... Na akkor volt Bikini koncert.

Az volt a legjobb hogy szeptembertől májusig csak tagságival lehetett bemenni, ha nem volt akkor be sem engedtek ez a szűrő jó volt arra hogy a nem odaillő renitenskedőket kiszűrjék, emellett volt egy feketelista ha balhézott vki szépen felkerült rá...

 

Dr Dee képe

Tényleg ő is játszott ott:-) Jó kis hely volt.Amúgy ezzel a hellyel kapcsolatosan van egy rossz emlékem.Akkoriban nyíltak az első önkiszolgáló kutak. A fater ladájába sikerült is a haveromnak gázolajat tankolni. Arra lettem figyelmes,hogy milyen sok "bezint" tud tankolni 500ftért:-) Hááát volt belőle gond.De a Lada kibírta,komolyan az öregem még vagy 2évig hajtotta és semmi baja nem volt!!4

teslaeltos képe

Ha jól tudom Sergej Jelislatov-nak hívták.....

Szegény lada!

Na innen a Soté-ról amikor kidobtak minket és másokat is a legvégén célba vettük a westend büfésort a nyugatinál.

Igen a mostani westend helyén volt mikor jól bezabáltunk elindultunk haza..

 

Egyszer a Sotén kifogtunk egy tűzesetet is, éppen a szergejnél ráztuk amikor nagy füst keletkezett csak ennek nem volt kellemes illata hanem szúrós szaga volt. Odamentem a pulthoz és szóltam neki hogy vmi gáz van és mondta hogy már ő is érezte de azt hitte hogy csak a füst gépből folyt ki egy kevés.

Aztán odarohant vki és szólt hogy ha lehet mindeki menjen le az aulába, na akkor lett komoly mikor megjelentek a tűzoltók gázmaszkban aztán bejelentették hogy sajnos mára a buli befejeződött jöttek a rendőrök is és mindenkit kiküldtek, de szervezetten, kultúráltan.

Egy bezárt raktárhelyiség égett ki.

Dr Dee képe

Hát arról a "hambisról " valaki írt itt fent. Én is sokat járam oda is enni.Háát ezek nem ma voltak.:-)

teslaeltos képe

Én írtam!!!!