Hanglemeztartó lemezekkel


Forrás: 
saját
Hanglemeztartó lemezekkel
NGA képe

Egy jó kép arról, hogy NEM szabad tárolni lemezeket.

Csuby képe

De ezt régen nem tudták,

ezért ez egy nagyon jó retró kép.

NGA képe

De régen is tudták. Voltak remek kis mappák is, valamint a lemeznek is volt tokja. Nekem is volt egy nagy kupac normál barázdás lemezem, szépen mindnek meg volt a tokja. Igy csak karcolódik, koszolódik.

Lásd Oldretro-t!

 

Igy kell tárolnia normálbarázdáslemezeket is.

 

Tokokkal:

Morvay László képe

Tárgyilagosan elismerem,hogy teljesen igaza van! De sajnos a kislemezeim boritójai nagyrészben szétszakadtak,megsemmisültek,igy ezért kerültek bele igy a tartóba boritó nélkül. A másik az hogy egy fakkba egy lemez megy,de olyan sok a kislemezem,hogy egy 50 db-os tartóba még a fele sem fér el!

NofreT képe

itt van az enyém,

hozzászólásokkal: http://retronom.hu/node/20044

 

NGA lemeztárolását azért még némi kritikával illetném.., ugyanis ha a tasak nyílása feül van, belészáll a por :)) ( vagyis ideálisabb a tárolás, ha oldalt van a lemeztok bejárata)

NofreT

NGA képe

Oldretro képei voltak, nekem ilyen tartóm nincs, én szekrényben tárolom a lemezeimet, ha ilyen tartóban lenne,a lakás minden vizszintes felületét beboritaná, annyi lemezem van. Valószinűleg az eladáshoz rakta igy be egy tartóba, azért vannak felfele.

NofreT képe

 

Elnézést kérek, nem akartalak megsérteni! Már tapasztaltam hogy igényes vagy, épp ezért csodálkozva megtorpantam itt,  tollseprűvel a kezemben:)

Azt hiszem, hogy a képek közötti szöveg, vagyis ezek megoszlása (melyik képhez melyik szöveg tartozik) tévesztett meg.

 

konkrétan ez:

"Igy kell tárolnia normálbarázdáslemezeket is."

NofreT

NofreT képe

Még az jutott eszembe, hogy ez a tartó esetleg valami automata lemezcseréhez kellett, ezért volt textillel bevonva, és a bekészített lemezeket az adagoló kar ki tudta emelni. Nem vagyok otthon a lemezszekrény, meg a kapcsolódó automaták terén, ezért lehetséges hogy ez tévút.

 

NofreT

lemezekkel