Budakeszi Vadaspark


Forrás: 
képeslap
Budakeszi Vadaspark

A Budakeszi Vadaspark természetvédelmi terület a Pilisi Parkerdő Gazdaság gondozásában.

oldtimer képe

Klassz hely volt, akkoriban meg pláne! Vagy 3-4 éve jártam kint

nyáron valamikor.

Érdeks élmény fogadott. Egy Polski 126-os Fiat parkolt ajtók, motorháztető, csomagtartótető nélkül egy félreeső részen az út szélén. No, nem úgy nézett ki mint amit bohókás fiatalok átalakítottak, hogy legyen egy szellős nyári túrakocsijuk, ha már Bugatti-ra nem tellik. Inkább olyan volt mint egy roncs. A másik meglepi, amit nem én láttam, hanem úgy meséltek, hogy egy ajtó nélküli hűtőszekrényt láttak. Persze a nagy melegben jó a hűtött üditő, meg ilyenkor talán a hajléktalanok is többen rárnak erre, ámde ez sem olybá festett mint egy használatban lévő frigó.

 

Na, persze az ember még lehet, hogy rá is szól arra aki eldob egy papírzsebkendőt, ámde egy hűtő "kidobása" nem egy mozdulat, hanem előre kitervelt szándékkal történik. Ideszállították!

És a Polski Fiat 126? Valaki elvesztette?

 

üdv.: oldtimer

Morvay László képe

Én elég régen jártam arra. Akkor még nem volt ennyi hajléktalan mint most,és szemetet sem láttam. Elég sajnos,hogy most már a természetvédelmi területeket sem kimélik! Időszakonként társadalmi munkában összeszedik a szemetet az erdőkből! Mindenesetre a természet védelmi területekre sokkal jobban oda kellene figyelni ilyen szempontból! Az meg a másik,ha nem is természetvédelmi terület egy park vagy erdő akkor sem szabad teleszemetelni! Köszönöm a hozzászólást! Morvay