Sarok zeneszekrény


Forrás: 
saját
Sarok zeneszekrény

Kérem ha valakinek van információja erről a típusú sarok zeneszeklrényzről írjon részemre. Köszönöm szépen.

http://www.kephost.com/image/S0Fw

http://www.kephost.com/image/S0F0

http://www.kephost.com/image/S0FE

Itt megtaláltok stokke24@gmail.com KÖSZÖNÖMMMMM

Petmaster képe

Nincs meg véletlenül? Esetleg egy közeli képet lehetne készíteni a jobb oldali barna tekerőgomb melletti skálaüvegen lévő feliratos emblémáról?

sziasztok, köszönöm szépen a hozzászólásokat

emailt vártam, csak most találtam ide vissza

megnéztem a pici emblémat

TONAL

 

 

A jobboldali "feliratos emblémán" ott a megoldás. Ötletem sincs hogy mi lehet odaírva, de az biztos hogy az egész forma nagyon orionos. A skálaüveg nagyon hajaz az ar601 ar602 típusokra. A gombok szerintem teljesen csereszabatosak is. A belső részben is szerintem sok lenne a hasonlóság.

Petmaster képe

Első ránézésre egy rádióantenna van az emblémában, és mintha "TOWER" lenne odaírva, de nem látszik rendesen, hiába néztem én is. Maga a skálaüveg pedig a körülötte lévő fakerethez viszonyítva eléggé érdekesen áll. A fa keret bal oldalt kis híján kitakarja a varázsszemet. Előfordulhat az is, hogy nem gyári?

Szerintem csak el van csúszva a skálaüveg a kasznihoz képest, lehetne rajta állítani annyit hogy ne bújjon el a macskaszem kontúrja. Nekem túl egységes az összkép ahhoz hogy ne gyári legyen. Az emblémán jól kivehető hogy 5 betűről van szó. Eszembejutottak a Terta és Tesla nevek, meg az is, hogy talán valami rövidítés lehet. Valamilyen "ksz" vagy "ktsz" meg hasonlók, de ezt is kizárnám. Amit biztosra érzek az annyi hogy mindenképp valami hazai gyártás eredménye ez.

ÁDY képe

Szerintem a TO az biztos!
Mennyivel egyszerűbb lenne ha a kérdező csinálna róla egy képet.
De mint látom nem nagyon járt itt azóta. :(

 

Egyértelmű a TONAL, mert az "hangzó", hanggal kapcsolatos, latinul. A lakihegyi antenna ábrázolásával mintha csak a Standard embléma köszönne vissza (szerk. megj.: 500 méterre dolgozom a Standard/BHG komplexumtól, némelyik része olyan időkapszula, hogy szinte látom a homályos ablakok mögött, ahogy a köpenyes nénik csőszegeccsel rögzítik az ECH3-asok foglalatát a sassziba... :) ).

Egy ismerősnél én is láttam egy Tonal zeneszekrényt, de az alacsonyabb és szélesebb. A tetejében lemezlejátszó, alatta rádió és a hangszóró szövetes része alatta polcnak használható résszel. Számomra is nagyon Orionos a kinézete, de a neten nem találok ezekről semmi közelebbit. Erre is infó keresés közben találtam.

Nemrég bukkantam rá ugyanerre a logóra vélelenül. Szerintem Fénycső Ksz gyártymány.

http://www.nosztalgiaradio.hu/index.php/7-katalog/873-fenycso-hangszoro