Mazda 929


Forrás: 
Netes kėp
Mazda 929

Nagyon jólett a szövege. Maga az autó is megérdemli,hogy a retronom oldalára felkerüljön.

"KÉPZELD EL, HOGY A 80-AS ÉVEKBEN DIPLOMATA VAGY, ÉS A KEZEDBEN TARTOD A MAZDA 929-ES LUXUS LIMUZINJÁNAK A SLUSSZKULCSÁT.

IGAZÁN EGYEDI AUTÓT, ÉS MEGJELENÉST SZERETNÉL? MOST A TIÉD LEHET A BP-I JAPÁN NAGYKÖVET 1984-ES MAZDA 929-ES OLDTIMERE, A KOR EGYIK JAPÁN CSÚCSMODELJE, MELY AZ EGYETLEN ELADÓ PÉLDÁNY MO-ON. AZ AUTÓ, AMIT MÉG EGY ÉLETRE TERVEZTEK. VALÓS 123.500 KM !!!

ÁLLAPOT: HIBÁTLAN MOTOR, VÁLTÓ, GYÖNYÖRŰ BEL ÉS KÜLSŐ MEGJELENÉS. MINDEN EREDETI AZ AUTÓN, EZÉRT OT VIZSGÁT KEZDEMÉNYEZHETSZ. EGYEDI ÉLETÉRZÉS, KÜLÖNLEGES RÉSZLETEK. A KOR BÁTOR FORMATERVEZÉSE, A LUXUS FEELING MEGALKOTÁSA JAPÁN MÓDRA. AKÁR NAPI HASZNÁLATRA IS AJÁNLOTT, KIS FOGYASZTÁSA, ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEI ÉS ALKATRÉSZ FORRÁSSA MIATT. KÖLTSÉGMENTES ÁLLAPOT, 200 KM ES VEZÉRMŰSZÍJKÉSZLET, VÍZPUMPA, OLAJAK, SZŰRŐK, AKSI, SZÁMLÁKKAL IGAZOLTAN. TÉLI, NYÁRI GUMI SZETT. LEINFORMÁLHATÓ KM ÉS MO-I GARÁZSBAN, NÉHA AZ UTAKON TÖLTÖTT ELŐÉLET.

EXTRÁK: MOTOROS TETŐABLAK BEÁZÁS ELLENI ESŐCSATORNÁKKAL, TALÁLÉKONYSÁG JAPÁN MÓDRA, AMIKOR MÉG SZÉGYEN VOLT SZART CSINÁLNI. MOTOROS RÁDIÓANTENNA. ELEKTROMOS ABLAKOK ELÖL-HÁTUL, MOTOROS TÜKRÖK, POTENCIOMÉTERES UTASTÉR, BELSŐ-KÜLSŐ LÁBTÉR VILÁGÍTÁS. AZ UTASTÉRBŐL ÁLLÍTHATÓ LENGÉSCSILLAPÍTÁS A SEBESSÉGEDHEZ ÉS VEZETÉSI STÍLUSODHOZ. EGYEDI MŰSZERFAL, OLVASÓLÁMPÁK, SMINKTÜKRÖK, BELÜLRŐL NYITHATÓ TANKSAPKA ÉS CSOMAGTARTÓ. KÜLÖN KULCCSAL ZÁRHATÓ KESZTYŰTARTÓ, HA A KIFUTÓ FIÚVAL PARKOLTATOD LE AZ AUTÓT. ÉS KÉREM SZÉPEN A KÖZÉPKONZOLBAN KVARC ÉBRESZTŐÓRA.

KÜLLEM: GYÖNYÖRŰ, EREDETI GYÁRI ALUFELNIK A PÓTKERÉKEN IS. A KOR SZELLEMÉNEK MEGFELELŐ RENGETEG KRÓM DÍSZCSÍK AZ AUTÓ ÖSSZES OLDALÁN. KÜLÖNLEGES, GYÁRI HALVÁNY ACÉLKÉK SZÍN, HIBÁTLAN METÁLFÉNY ÉS LAKKOZÁS, ROZSDAMENTES ÁLLAPOT. MAKULÁTLAN GYÁRI ÜLÉSHUZAT ÉS BELSŐ KÁRPITOK. MAJD ELFELEJTETTEM, AZ ÚJ FELIRAT AZÓTA MÁR AZ AUTÓ BAL HÁTSÓ SARKÁBAN ÉKESKEDIK"

Belső Mazda 929 Mazda929