Mazda Xedos 6.


Mazda Xedos 6.

A 90-es évek legszebb autója!

volt egy xedosom, és magam sem tudom, hogy miért váltam meg tõle... :(

Én is nagyon szeretnék egyet de nemtudom hogy menyire megbizhato egy hondám volt és asszt nagyon szeretem

mendoza képe

Én a nyáron vettem egyet(egy bordót),és eddig nagyon,de nagyon megvagyok vele elégedve.Örülök,hogy ezt vettem meg ,és nem Volvót. :)

retronóm képe

Amikor a szervizbe kifizetem a számlát szidom és azonnal eladnám. Majd beindítom és... ezt eladni? Hülye vagyok?

Ez olyan autó, amibe általában szerelmes lesz az ember... (nem mindenki mert hát vannak ízlések és pofonok) de aki bele esik azt nem igazán érdekli, hogy vannak hibái is.
Én először hátulról láttam meg a gépet. Remek domborulatok!
Nem igazán voltam járatos a márkákban és megkérdeztem, hogy ez milyen autó? Mazda Xedos. Másfél évet gyűjtögettem rá. Sajnos azóta is szerelmes vagyok bele... pedig már a gatyám is rá ment!
Ja és a képen az enyém van... csak ma már nincs rajta ködlámpa! Lelopták!

En most szeretnek venni egy xedosot. Es nagyon tetszik, de nem tudok rola majdnem semmit. 1.6-ost szeretnek mert remenyeim szerint az nem fogyaszt olyan sokkat. Legyen szives valaki mondja meg kb mennyit fogyasztanak 100km 1.6 motorar csak kb?

én kb 8l körül eljárkálok vele.Szuper gép,nemrég vettem!!!

hali ! nekem van sedox 1,6 a 200 km/h megsem kottyan neki,de az átlag 150km/h-nál 10 liter/ 100 km. szerintem ebbe a kaszniba kicsi az 1,6-os motor de énsem szivesen válnék meg tőle.

Furcsa, ma (2008. febr.) ez a forma teljesen mindennapos. Amikor azonban először megláttam... emlékszem, megálltam, csak néztem, néztem. Nem tértem magamhoz. Pedig nem vagyok az a kocsikat megbámuló típus. Hihetetlen formabontó volt akkoriban.

Sziasztok.....
2-éve nekm is van egy xedos6-om. Számomra szinte hihetetlen, hogy 1 92-ben elinditott modell, hogy lehet ilyen szép még ma is.
AZ egyém 2.0-v6-os, apro bosszuságoktol eltekintve, szeretem......jah, és 2.0 v6 ellenére megelékszik nálam 8 literrel, pedig amikor mértem nagyon toltam, pest...országut(ahol lehetett 180)..
És asszem a beletolt 146 paci is a helyén van. :)
Szal elég korrekt:)

És, nyönyörüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Nekem 6 éve van egy 1,6-os 1993-as xedosom, de becs szó, ha új autót vennék, ugyanezt venném meg, (ha még gyártanák). Nagyon NAGYON meg vagyok vele elégedve, kb 7,2 a vegyes fogyasztásom 100-on, egyszerűen megunhatatlan forma, klasszikus, elegáns megjelenés. Szóval 100-ból 100 pont. :)

DICSÉRED, KI SZERETNÉM PROBALNI. A MAZDA EDDIIGIS BEJÖTT .XPS VALTOZATBAN.

Tisztelt márka társaim!Egy kérdésem kérésem lenne hozzátok!vettem egy 97-es xedos6 ot és sehol nem találok hozzá kézikönyvet!Ha tudtok segítsetek!Előre is köszönöm!

 

Szia!

Ha kézikönyvet keresel a Mazda Xedos 6-hoz, akkor látogass el a http://mazdaklub.hu/ weboldalra, itt tudunk Neked segíteni. Angolul, magyarul is megkaphatod digitális formában.

Üdv: Speedmetal