Asahi minihifi


Forrás: 
saját
Asahi minihifi

Bátyám vásárolta '85-ben újonnan. Sokat volt azóta nyüstölve, de a mai napig egy-két kontakthibát leszámítva tökéletesen működik. Erre még 2*15 Watt van írva, nem 2*többszáz, mint a mostani csodákra, de megeszi a mai 100000 Ft környéki készülékeket. Aux bemenetre szoktam csatlakoztatni Mp3 forrást, príma hangzást tud nyújtani a hangsugárzó méretekhez, illetve a 24 évhez képest. Igaz ezt még valószínű Japánban gyártották, nem csak dísznek van a "Made in Japan" felirat.

Mi rendszeresen buliztunk vele. Nagyon jól bírta. Ja és a hangfalali lecsatolhatóak. B. István

A.Laccey:

a szüleim 85 be amikor megjelent vették meg akkor került 30.000 ezer ft-be

amikor mégcsak 3000 ft-volt a fizetése (anyámnak) kb. mindenki ugy vigyázott rá mint a saját két szemére énis* még ma-is ugyanojan szépen szól mint ujkorában... szépséghibái vannak az állapota remek a teljesitménye még mindig kiváló 2x20 vatt van rajta de a tesóm egyik pioneer házimozi hangfalát is megnyúzta jóval többet tud nekem nagyon bejön de szeretnék házimozit és elszeretném adni ha valakit érdekel ide irjon vissza nemtudja valaki hogy mennyi az ára ennek a 24.éves régiségnek?

Üdv tedd be a hírdetési rovatba a készüléket, ne itt hírdesd.Egyébként bolha piacokon szoktam látni ezt a készüléket 3000-4000 Ft között mozog az ára.

A.Laccey :

nemhinném hogy 3 ezer ft-t érne ...

az igazi ára érdekelne mellesleg iet nemtalálsz bolhapiacon (LOL)

az tényleg vicces akkor egy házimozi erösitö 12 ezer ft lenne mert ez simán lepipálja a báttyám pioneer vsx 417 es erösitőjét  ami 40 e ft volt már bocs de kb az ára 50 e ft -.-'

Te kérdeztél, én meg hozzá szóltam. Nem kötelező elfogadni mások véleményét.Egyébként a v.......n van fenn ilyen készülék most is, és 3.500Ft-ot kérnek érte, ha érdekel mailban küldöm a linket.Egyébként házimozi erősítő is van 10.000 alatt már több hírdetési oldalon is.Aki keres talál:)

hát én nemtudom  nem akarok piszkálodni de 3500 ft-.-'

a kábel is többet ér amit hozzá adok

 

am ird má le ide azt a linket amin iet adnak 3500 ft ért megnézném vagycsak hulladék állapotba van

mint 10 e ft ért hm erösitö

hát én nemtudom  nem akarok piszkálodni de 3500 ft-.-'

a kábel is többet ér amit hozzá adok

 

am ird má le ide azt a linket amin iet adnak 3500 ft ért megnézném vagycsak hulladék állapotba van

mint 10 e ft ért hm erösitö

Mondom aki keres talál:P:)

Hulladékot :D xD...

http://www.retronom.hu/node/17475 nézd meg ezt a példát. Akkor kb képben lennél mit kapsz a te álltalad írt összegből. Ezzel egy házat bonthatsz le ha nagyon akarsz:) 

gti3per888 képe

Ne értsd félre, nem kötekedésből írok! Sokat járok bolhapiacra, ezalatt megtapasztaltam, hogy 2-3000ft értékben vannak sz*rok és jó dolgok is, pl: Videoton RA 6363s, gyári plombával, tökéletesen működik, 3000ft ért megérte, de Orion hs-400 hangfalpárt is kifogtam ennyiért (kb 4x akkora, mint az asahid), igen, ezeket kikell fogni, de jó példe arra, hogy a piacon nem csak hulladék van. De nézzük másképp a dolgokat, pl: V*tera, itt néha lehet találni Videoton kleopátrát, hangfalaival együtt úgy kb 15-20000ft ért, ez az összeállítás bár nem csúcs hi-fi, de az asahit igen csak leverné. Egyszóval ez az Asahi kb max 5000ft-ot ér, 50000ft-ból használt hi-fi kategóriában 1000x komolyabb cuccot kapsz.

Szia. Tudnál nekem segiteni egy ilyen jellegü minitorony vételében?? Üdv Erik

NGA képe

Szerintem az emlitett 50.000 Ft egy kicsit tulzó ezért. Dehát már semmin nem csodálkozom.

Feribá

Csatlakozom az Asahi hívők népes táborához! Én kéz alatt vettem tíz éve 5000 Ft-ért. Rá lehet kötni a CD walkmant és remekül szól. Semmiképp sem cserélném el a mostani csillógó műanyag vackokért. Jelenleg a padláson pihen, mert csak a kerti bulikon használom.

Volt egy érdekessége: a régi lakásunkban az egyik hullámhosszon be lehetett fogni vele magán CB rádió beszélgetéseket, jót lehetett így szórakozni. Jaj bocs ez KUKKOLÁS?

atis képe

látom nagy problémát okozott ez a kazis magnó.

tény és valo 3000ft-5000ft-ig az ára.

50000ft -ért már faxa cuccot lehet venni.

DE légy kitartó az 50000ft mellett, hátha elviszi vki.

remélem nem okoztam gondot.

további xép napot!

holvan ilyen piac ? xD ... hova jársz ahol ilyen cuccok vannak 3eft ért csakmert szivesen vennék egykét orion hangfalpárt a piacon ahol te ilyeneket találsz... mond el lécci hogy hol van ez a piac am kitartok 50eft mellett valaki biztos megveszi .. .. ..

Üdv, újabb példa, hogy mit kapnál 50.000 Ft-ért.

http://www.retronom.hu/node/17609

Ahogy elnézem a leírást, ezzel a szettel új házat építhetsz:)