Exotic intim spray


Forrás: 
Fürge ujjak könyve
Exotic intim spray

Egy 1979es (gyermekév)ben készült magyar ifjúságiregény - könyvben a BPről elszökő gyerekek Székesfehérváron kirándulnak,és a Velencei-tónál..annak mi a címe?Abban van egyik rajznál egyik tinilánynak ilyen haja...egyiknek GUBÓ volt a beceneve,arra emlékszem ;-) (voltak benne nevelő célztaú részek is,pl ne menjen olaszozni a tinilány a fiatos manussal,mert prücsikézésre kényszeritést kisérelne meg stb)

"Biztos jó munkásember" S.Balázs Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

Prücsikézés, LOL ! Én meg már régebben azon gondolkoztam, hogy aki intim sprayt-t használ fürdés helyett, ott már rég gondok vannak :) !

Engem GYula barátom (BP-Kecskeméti származású) tanított meg 1998óta iylen szavakra,kifejezésekre,mint például: pricski-prücski, töcski-fröcski...

:-D

És addig nem értettem,mit jelent az,hogy "na mi van,korpáson csaptak?" stb.

Jó dolog a szókincs-gyarapodás,csak 36évesen ne meszesednének a nyaki/agyi ereim,az jó lenne...lassn nyugdijas logikájú memóriám lesz,távolabbi múlt jön néha elő a közelebbi helyett.

Már néha mondom a "bezzeg az én időmbe' "-t is ;-)))

"Bezzeg az én időmbe' nem ilyne felpörgetett eszertgagép-hangú zenék voltak"

"Mi majd az 1980as évek italodisco-ira és 1990es évek dancefloor-jaira fogunk párás szemekkel emlékezni,nosztalgiázni"

stb.Elképzelem,mint fiamnak,lányomnak (még nem is nősültem,gyerekek sincsenek vagy nem tudok róluk,2szer min lehetett volna,de elmenekültek a komoly jelöltek...én már óvodásan iskolásan nősültem volna,Rák jegyű vagyok)mesélem majd,hogy "hejj amikor apátok a Tóparti Gimiben a márvány aulában...a dizsiben..meghallotta hogy "Elisz..Elisz..vu dö fákk iz Elisz" és hogy "pocsolyába léptem,sáros lett az új cipőm,hiába keféltem,elhagyott a nőm" stb és hogy "no no nono-nono there's no limit" stb stb

"Biztos jó munkásember" S.Balázs Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő