Olvasókönyv második osztály


Forrás: 
saját
Olvasókönyv második osztály

Másodikos olvasó könyv hetvenes évekből.

olvasmány 1. olvasmány 1. olvasmány 1. olvasmány 1. olvasmány 1. olvasmány 1. olvasmány 1. olvasmány 1. olvasmány 1. olvasmány 1.

Légyszi tegyél már fel képeket a belső oldalakról is, had nosztalgiázzunk!!

parancsolj, kérlek.

Köszi szépen ,hogy raktál fel képeket,még csak most találtam ide vissza:)A Micó, meg a Róka meg a gólya nekem is ismerős volt. Most már biztos vagyok, hogy nekem is ez volt az olvasókönyvem! A harmadikos-negyedikes megvan neked, raknál fel arról is képeket?

Kedvenc olvasókömyvem volt nekem is, például a Meglepetés című olvasmány. Kollégista gyerek szünidőre hazaér, és meglepetten látja, hogy a házuk kívül-belül, alul-felül fel van újítva...
Az alsós olvasókönyv-sorozatból ez még színes volt, a harmadikos és a negyedikes már nem, csak kék illetve zöld színt nyomtak rá.
ml

Morvay László képe

Ez tartalmában sokban megegyezik az 1959-ben kiadott olvasókönyvvel,ami általam lett feltéve,de nem változatlan utánnyomás!

Meg kellene nézni a könyv végén a kiadás pontos évét! Abban az időben nem változtak úgy a tankönyvek mint most,hogy minden évben újat adnak ki,akkor évekig ugyanabból a könyvből tanultunkRetronómos üdvözlettel:Morvay László