Magnósok évkönyve Biró Ica


Magnósok évkönyve Biró Ica

Biró Ica a címlapon

az ifjú bíró ica nagyon ütõs :)

Pedig itt már az ifjúMILFségre(nálam a MILF az bókám az ifjúmilf az a fokozása,kb olyan hogyha "ha nem lenne foglalt ,mennék udvarolni,nősülni"szerű,és a tiszteletet és lovagi hódolatot jelenti nálam)  készült kb 1985re...(ha jólszámolom ki)

Én se hiszem el,de 1996os Testszépités könyvében 11évesnek írja már le lányát.De meg kell keresnem...merre van a ritka könyv...de abban is Viagra hatású biztosan

"Biztos jó munkásember" S.Balázs Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

oldtimer képe

Re:

„az ifjú bíró ica nagyon ütõs :)”

 

üdv.: oldtimer

Nekem is megvan ez az évjárat
Debrecenbe vettem az antikváriumba
Az összes kiadványa megvan.

Az összes megjelent Magnósok Évkönyve megvan. Kevés igazán használható információt adott, manapság egy gyári katalógusból többet lehet megtudni... Amiért megvettem, az a kapcsolási rajzai miatt történt. Egyébként hihetetlen szakmai dilettantizmusokat tartalmazott, a villamosmérnökök sírtak, amikor olvasták..
De nem volt más...

Hello mindenkinek! Nincs meg valakinek véletlenül a (valamelyik) Magnósok Évkönyve elektronikus formában, mert ha igen, akkor megkérhetném arra, hogy e-mailban küldje el nekem? Az e-mail címem: tnorbi90@vipmail.hu. A fájlokat előre és nagyon köszönöm!!!

NGA képe

Néha jó átlapozni :-)

Nekem is van pár  valaholeldugva,sajnos nedves hideg tárolókban dobozban,meret nincs tárolóbútor hozzájuk könyvtáripolcszerű...

éskéne szoftver is katalogizálni a párezer kötetet...(min 90%uk dobozban vankényszerből,lakásszövetkezet-államazállamban-joghajlitó-törvényelőlmenekülő-túlszámlázó-basáskodókommunisatamaradvány-vezetőimaffia (1.sz.lak.szöv.,SZFVÁR a  800ezer-1,1,milliós vezetői  fizetésűek) miatt)

1981esben vagy 82esben vanm az elején a VIUDEOTON HIFItorony?Lehet 1982esben?ÉS 81es elején az ORION hifitorony?vagy az csak belül?

"Biztos jó munkásember" S.Balázs Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő