Füles Évkönyve Geszler Dorottya


Füles Évkönyve Geszler Dorottya

Emlékeium szerint REFORM lapban is benne volt aképe,1990ben  vagy 1989ben lehetett 19?(g**i vagyok ha leirom?SZÉPSÉGVERSENYt is nyert) Pedig  még most is hálaadó imát mutatnék be,ha "letrámadna"...(álmodni csak lehet)lenne most is benősülési kisérlet..mindennap nászút...

"Biztos jó munkásember" S.Balázs Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

A Dóri amúgy is az egyik legszebb név :)

Itt a példa rá.

 

üdv.: oldtimer

Dr Dee képe

Hajnalban soha nem kellet,hogy menjen 3 műszakban dolgozni. Sikerült jól házasodni a is :-))))

A név pedig...

Amikor zöld zubbonyt húztak rám, és tányérsapkát kaptam, akkor azzal vigasztaltam magam: Végre 6 -ig aludhatok és nem kell az esztergapad mellé állni 6:00-kor már. Evidens, hogy a munkahelyre be kellett érni időben és reggel sem várt sem a busz az ágyam mellett, sem a ruha amit felvettem, mert előtte még a fürdőszoba, konyha és egyebek. Tehát korán kelés.

A másik zöld zubbonyos "emlék" hogy 22 órakor takarodó volt.

És ügyeltek a "legs" erőnlétére, pihenésére, nem úgy mint civilben :)

 

A jó házasság: Mondják... mindig a nő választ. Tény! Dóri sem pupos/sánta és fél szeme sincs. Általában a hozzá hasonlók, a "Koldus és Királyfi"-ból nem az előbbit választják.

Van pro és kontra hogy szép és buta, vagy nem. De akad olyan is aki egyik sem.

 

Szóval „I(z)llések és pofonok”...

 

üdv.: oldtimer

 

Jelzem, a legjobb barátom beválasztott és olyanhoz ment aki előtte évekig a kollégája volt, mégis a házassága pár hónapot tartott csak. (beválasztott)

2020-ban megismertem egy Dórit akinek hajnalban kellett menni dolgozni, és ráadásul vonattal, tehát úgy 03:30 körül kelt fel.

 

Ha alakra nem is hasonlított őrá, de arcra valamelyest igen :)

 

:: Kalmopirin